Valmistujaislahja nuorelle naiselle – katso 10 ideaa!

Mitä antaa lahjaksi ylioppilaalle, rippikoululaiselle tai ammatilliseen tutkintoon valmistuneelle? Helmi antaa kymmenen nuorelle naiselle soveltuvaa lahjavinkkiä.

Pohditko, mitä antaa lahjaksi nuorelle naiselle hänen juhlapäivänään? Helmi antaa kymmenen lahjavinkkiä kevään valmistuneelle.

Katso myös nämä:

Unohda ainakin turhat koriste-esineet, jotka jäävät vain keräämään pölyä hyllyn päälle. Nappaa ideat talteen alta!

1. Onnenkoru. Lovelinks, Nomination, Pandora, Thomas Sabo… Lukemattomilla korumerkeillä on tarjolla jalometallisia tai nahkaisia ranneketjuja, joihin voi ostaa yksitellen erilaisia "maskotteja" ja koota niistä mieluisansa, yksilöllisen korun. Tämä helpottaa myös lahjanostoasi tulevaisuudessa: voit ostaa tulevina merkkipäivinä maskotin kerrallaan lisää samaan ranneketjuun.

2. Lahjakortti koruliikkeeseen. Jätä kirjavat ja näyttävät korut ostamatta, ellet ole aivan varma, että nuori käyttää niitä. Jotkut suosivat kultakoruja, toiset käyttävät pelkästään hopeisia koruja. Voit sisällyttää lahjakorttiin kaiverruksen: näin nuori saa valitsemaansa koruun sinun onnittelutervehdyksesi.

3. Aikaa kauneudelle. Kampaaja, manikyyri, suklaahieronta, meikkiopastus, jalkahoito, rentoutuskellunta, rakennekynnet, ripsien pidennykset… Kauneushoitoja riittää ja harva vastustaa hemmottelua.

4. Uusi kamera, puhelin tai tietokone. Tekniset lahjat ovat nappivalinta, sillä ne ovat usein melko kalliita nuoren itse ostettavaksi.

5. Lahjakortti. Valitse liike huolella – usein suuret tavaratalot ovat hyvä vaihtoehto, sillä niistä löytyy jokaiselle jotain. Tai investoi matkalahjakorttiin: esimerkiksi valmistumisen jälkeen loma on paikallaan, ennen kuin uusi aherrus alkaa!


6. Elämys. Anna lahjaksi sushi-, viini-, meditaatio- tai melontakurssi, liput festareille tai vaikkapa lennätys pienlentokoneella. Tämä lahja muistetaan!

7. Oma tähti. Taivaalla on tähtiä loputtomiin, eikä kaikilla niistä suinkaan ole nimeä. Voit antaa tähtikartalta sinulle osoitetulle tähdelle minkä tahansa nimen ja rekisteröidä sen netissä, mikäli samannimistä tähteä ei vielä ole. Saat vastineeksi sertifikaatin, josta käy ilmi tähden nimi ja sijainti avaruudessa. Tähden voi myös paikallistaa Google Sky -ohjelmalla.

8. Alkumarjat astiastoon. Osta muutama lautanen ja muki laadukasta astiastoa, jota nuori voi alkaa keräämään pikkuhiljaa. Jos et ole varma, minkä tyyliset kulhot ovat sankarittaren mieleen, säilytä kuitti tai luota lahjakorttiin.

9. Selviytymispaketti. Käytä mielikuvitustasi ja kokoa sievään nippuun erilaisia keittiötarvikkeita sävy sävyyn – aina juustohöylästä leikkuulautaan – ja paketoi ne esimerkiksi suureen kattilaan. Iske mukaan inspiroiva keittokirja!

10. Käteistä. Valkoisten kirjekuorien sisältöjä on mukava laskeskella seuraavana aamuna yhteen.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja