Valkosuklaadippi

  • (4 annosta)
  • 1 dl kermaa
  • 1 dl maitoa
  • 1 kananmuna
  • 200 g valkoista suklaata

Vatkaa kerma, maito ja kananmuna sekaisin pienessä kattilassa. Kuumenna seos kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Paloittele suklaa kulhoon. Kaada kiehuvan kuuma maitoseos suklaan päälle pienissä erissä ja sekoita välillä tasaiseksi. Kuumenna lisää kermaa tai maitoa (n. 0,5 dl), jos seos tuntuu liian paksulta. Jaa dippi pieniin annoskulhoihin. Tarjoa kuumana tai anna jäähtyä. Laita tarjolle keksejä, marjoja ja hedelmäpaloja, joita syöjät voivat kastaa dippiseokseen.

Finfood Kananmunatiedotus, kuva Sanna Peurakoski

Lue myös:

    Uusimmat