Välittäjä esitteli New Yorkin "kauheimman vuokra-asunnon" – maksaisitko tästä 1300 euroa kuukaudessa?

Pikkuisen lisää sukanvarteen? Tässä helpot rahansäästökikat 0:45
Tuntuuko vuokra vievän kaikki rahasi? Nappaa videolta helpot rahansäästökikat, joilla saat pikkuisen lisää sukanvarteen.

Cameron Knowlton ersitteli huippusuosioon nousseella TikTok-videollaan New Yorkin "kauheimman vuokra-asunnon", jossa ei ole edes omaa vessaa.

Miten iso asunnon pitäisi olla, jotta maksaisit siitä vuokraa 1300 euroa kuukaudessa? New Yorkin asuntoja esittelevät välittäjät Cameron Knowlton ja Tatum Kelly julkaisevat TikTok-tilillään videoita hyvin kalliista kodeista – ja tämä on todellinen pohjanoteeraus!

– Ihmiset kysyvät aina minulta, mikä on kauhein asunto, jonka olen nähnyt. Näytän sen teille, Cameron toteaa videollaan.

Jo vuosia sitten alun perin kuvattu video johti jopa tappouhkauksiin

Cameron kertoi Daily Mailille, että on itse asiassa julkaissut videon "kauheimmasta asunnosta" jo kolmisen vuotta sitten Facebookissa. Tuolloin vastaanotto ei tosin ollut innostunut.

– Se oli ensimmäinen julkaisuni välittäjänä, julkaiseminen on iso osa työtämme, ja netti repi minut palasiksi. Sain tappouhkauksia. Ihmiset soittelivat koko päivän loukatakseen minua, Cameron muistelee.

Cameron huomauttaa, ettei välittäjänä ole mukana päättämässä vuokran määrää – sen tekee asunnon omistaja. Cameron ei myöskään tee yhteistyötä "kauheimman asunnon" asuinrakennuksen kanssa.

Mies päätti yrittää vuonna 2021 antaa kauheimmasta asunnosta kertovalle videolle uuden mahdollisuuden TikTokissa. Hän todella onnistui: asuntoesittelyvideolla on jo yli 20 miljoonaa katselukertaa.

"Ennen kuin kysytte: kyllä, tämä on oikea asunto"

Videolla Cameron vie katsojan minikokoiseen asuntoon, jonka vuokra on 1650 dollaria kuukaudessa.

– Ennen kuin kysytte: kyllä, tämä on oikea asunto, mies sanoo.

– Nolla uunia. Vain minijääkaappi. Ei hellaa. Vain yksi pieni kaappi, mies esittelee "halutulla alueella" sijaitsevaa kotia.

Cameronin esittelemä "New Yorkin kauhein vuokra-asunto". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Missä on WC? Käytävällä, tietenkin

Kuten tarkkasilmäisimmän saattavat huomata, Cameron ei esittele asunnon vessaa lainkaan. Toisella videolla hän paljastaa, missä asunnon WC itse asiassa on.

– Se on kirjaimellisesti juuri niin paha kuin oletatte, Cameron kuvailee.

Vessa sijaitsee talon käytävällä, ja sinne pääsee vain avaimella. Käsienpesuallasta ei ole. Suihku on myös erillisessä, omassa huoneessaan, johon mennään samalla avaimella; samaa suihkua käyttää koko asuintalo.

Cameron esittelee vessan ja suihkun. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Asunnossa on ollut vuokralaisia

Kaikesta huolimatta "karmeinta asuntoa" on myös vuokrattu: Daily Mailin mukaan se oli viimeksi tarjolla vuokralle lokakuussa 2019, ja edellinen vuokralainen asuikin kodissa noin vuoden.

Cameronin mukaan karmean asunnon saama vastaanotto TikTokissa on ollut "sataprosenttisesti positiivisempi" kuin Facebookissa vuosia sitten. Hän päätti käyttää somekuuluisuuttaan kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen videolla, jolla yhden luksusasunnon välityspalkkio luvataan kokonaisuudessaan asunnottomuutta vastaan kamppailevalle järjestölle.

Lue myös:

    Uusimmat