Valitse profiilikuvasi oikein: Tällainen kuva on miesten mieleen

Oikein valittu profiilikuva on tärkeämpää kuin kuvittelitkaan. Collegecandy.com otti selvää, minkälainen kuva herättää muiden mielenkiinnon, mikä otos ärsyttää eniten ja miltä näyttää kuva, joka on miesten mieleen.

Sosiaalisen median valtakaudella oikean profiilikuvan valitseminen voi olla tärkeämpää kuin arvaatkaan. Näiden vinkkien avulla valitset profiilikuvasi oikein. Mikäli haluat miesten huomion, voit valita seksikkään tai mielikuvituksellisen otoksen väliltä.

Miehiin tehoaa flirttailu

Hymyileminen on tehokasta, mutta flirttailemalla saat huomiota enemmän. Kun naiset haluavat miesten katseet osakseen, he valitsevat profiilikuvakseen otoksen, jossa he törröttävät huuliaan ja katsovat flirttaillen kameraan. Useita tämä ärsyttää, mutta kikka saattaa toimia. Valitse kuitenkin kuva, jossa katsekontakti on kameraan, eikä poispäin kamerasta. Varma tapa saada miehen huomio on valita kuva, jossa vilautat hieman rintavakoa.

Kamerakännykkäkuva jakaa mielipiteet

Itse kamerakännykällä otettu kuva hieman yläviistosta voi tuntua epätoivoiselta yritykseltä, mutta kamerakännykkäkuvat ovat naisten suosikkeja. Myös sänkykuvat, ulkoilukuvat ja matkailukuvat valikoituvat usein profiilikuviksi. Suosittuja, mutta epäkiinnostavina pidettyjä kuvia ne, joissa pidetään hauskaa kaverin kanssa, juodaan alkoholia tai poseerataan lemmikin kanssa.

Seksi ei ole ainut katseenvangitsija

Seksikkäät otokset eivät onneksi ole ainut tapa vangita miesten mielenkiinto. Kuvat, joissa tapahtuu jotakin hauskaa, herättävät eniten keskustelua. Myös kuvat, joissa ei ollut lainkaan henkilön kasvoja, voivat olla todella kiinnostavia. Jos et siis halua olla itsestään selvä ja flirttailla kameralle, käytä vähän mielikuvistustasi.

MTV3/Helmi

Lähde: collegecandy.com

Kuvat: Shutterstock/Yuri Arcus, Kulish Viktoria, FXQuadro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja