Mainos

Välimeren pasta

(4 annosta)

  • 1 sipuli
  • 4 rkl pinjansiemeniä tai auringonkukansiemeniä
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 4 tomaattia kuutioina
  • 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 paprika kuutioina
  • 1/2 kesäkurpitsa kuutioina
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 pss (n. 400 g) pennepastaa parmesanraastetta

Laita pastavesi kiehumaan. Kuutioi kaikki kasvikset pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipuli oliiviöljyssä pannulla, lisää loput kasvikset ja hauduta muutama minuutti. Lisää sitruunan mehu, hienonnettu basilika, suolaa ja pippuria. Keitä pasta kypsäksi, sekoita kastike joukkoon ja tarjoa tuoreen leivän ja parmesanraasteen kera.

Resepti: Samuli Wirgentius

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.