Valehteleeko treffikumppanisi? Näistä merkeistä tiedät

Onko treffikumppanillasi puhtaat jauhot pussissa vai esittääkö hän jotain muuta kuin mitä on? Tarkkaile näitä merkkejä, niin tiedät.

1. Ei katsekontaktia

Usein treffeillä istutaan vastakkain pöydän ääressä, joten on vaikea olla katsomatta toista silmiin. Jos treffikumppani välttelee katsettasi, saattaa hän salata jotain. Rehellisellä ihmisellä ei ole vaikeuksia katsoa toista silmiin.

2. Liikaa katsekontaktia

Myös liiallinen tuijottelu voi kieliä epärehellisyydestä. Jos huijari tietää, että silmiin katsominen yleensä tulkitaan rehellisyyden merkiksi, voi hän yrittää kaikkensa. Feikkaajat vain jäävät yleensä kiinni: eksessiivinen tuijottelu paljastaa petkuttajan.

3. Punastuminen

Punastuminen voi johtua ujoudesta, jossa ei ole mitään pahaa. Jos treffikumppanisi kuitenkin punastelee ja havaitset hänessä hermostumista, hän saattaa myös olla turhautunut tai ahdistunut treffeillä.  

4. Hengitys

Tiivis ja kiihkeä hengitys voi kertoa, että ihminen on jännittynyt. Treffikumppanisi saattaa olla tapaamisestanne vain hiukan hermona, mutta jännittyneisyys voi kertoa myös jostain muusta: asioiden salailusta tai valehtelusta. 

5. Mumina

Jos henkilö ei vastaa sinulle kunnolla ja mumisee jotain epämääräistä, saattaa hän olla pelkkä huiputtaja. Rehellisellä ihmisellä on selkeitä vastauksia, eikä hänen tarvitse miettiä vastauksia kauaa. 

6. Hikoilu

Jos pidät seuralaistasi kädestä, saatat selvittää onko hän täysin rehellinen.. Käsien hikoilu voi olla merkki siitä, että tyypillä olisi jotain salattavaa. Muista kuitenkin, että liiallinen hikoilu voi johtua myös pelkästä jännityksestä – etenkin treffeillä. 

7. Kehonkieli

Huomioi seuralaisesi kehonkieltä. Sanotaan, että jos henkilö pitää käsiään puuskassa tai jalkojaan ristissä, hän saattaa valehdella tai salata jotain. 

Lähde: femalefirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat