Vaivattomat laineet vaativat harjoittelua – varasta hiustyyli catwalkilta!

Luo tyyli, jossa hiukset olivat kevyet ja vaivattoman näköiset.

Blumarine syksy/talvi 2015 -näytöksen hiustyyli heijasteli milanolaisten naisten hienostuneisuutta – hiukset olivat samaan aikaan kevyet ja vaivattoman näköiset, mutta silti kauniit ja jopa seksikkäät.

– Tämä on hiustyyli, joka todella herää eloon, sillä se reagoi hyvin liikkeeseen. Olen huomannut, että hiukset saavat liikevoimaa, kun malli kävelee catwalkilla, joten toimme tähän hiustyyliin mukaan vahvempia elementtejä varmistaaksemme, että epäsymmetrinen muoto tulee silti hyvin esiin, kertoo Eugene Souleiman, Wella Professionalsin globaali luova johtaja.

– Sovituksessa kaikilla malleilla oli yksi korva näkyvissä, joten tiesin heti, että tähän hiustyyliin tarvittiin epäsymmetristä muotoilua.

Ensi näkemältä hiustyyli saattaa näyttää yksinkertaiselta, mutta kampausta ei välttämättä ole helppo saada aikaan. Kannattaakin siis harjoitella!

Näin luot tyylin!

  • Aloita kampauksen teko hiuksiin, jotka on valmiiksi föönattu pyöröharjan avulla. Käytä apuna föönausnestettä. Lopputuloksena hiuksiin pitäisi saada volyymia, liikettä ja nostetta hiusten tyvestä.
  • Suihkuta seuraavaksi hiusten tyveen kevyesti volyymisuihketta. Pienellä määrällä tuotetta on tarkoitus lähinnä lisätä hiuksiin kiiltoa ja saada jakaus pysymään paikallaan.
  • Tee hiuksiin sivujakaus ja heilauta hiukset toiselle puolelle. Laita hiukset kiinni löysälle poninhännälle.
  • Suihkuta poninhäntään kevyesti föönausnestettä ja ala kierittää hiuksia vasemman korvan takaa kohti vastakkaista puolta, mutta jätä hiukset rullaamatta viimeisten kymmenen sentin matkalta. Hiusten rullaus korvaa tässä tarrapapiljotit, sillä näin syntyvät entistä pehmeämmät laineet.
  • Kuivaa tämän jälkeen hiuksia, avaa rullaus ja harjaa hiukset läpi.
  • Lopputuloksen tulisi näyttää siltä, että hiukset ovat skarpimmat tyvestä, mutta sitten ne laskeutuvat kauniisti ilmaville laineille.

Lähde: Wella Professionals

Lue myös:

    Uusimmat