Mainos

Väite: "Marian" vanhemmat ehkä löydetty, tyttö myytiin 250 eurolla

Bulgarian poliisi kuulustelee parhaillaan romaninaista ja -miestä, jotka saattavat olla kreikkalaisesta romanileiristä löytyneen, Mariaksi kutsutun tytön biologiset vanhemmat, kertoo uutistoimisto AFP.

Bulgarialaismedian mukaan pariskunnalla on 8-10 lasta, joista ainakin viisi on vaaleita. Lisäksi lasten kerrotaan muistuttavan ulkonäöltään reilu viikko sitten Kreikasta löytynyttä tyttöä.

Yksi perheen lapsista on kertonut bulgarialaisen BGNES-uutistoimiston mukaan, että perhe olisi vieraillut aiemmin Kreikassa, mutta palannut sieltä Bulgariaan ilman Maria-tyttöä.

Perheen äidin on uutisoitu kertoneen naapurilleen, että tämä oli myynyt yhden lapsistaan 250 eurolla. Äidin kerrotaan lisäksi tunnistaneen väitetyn tyttärensä sen jälkeen, kun "Marian" kuva nousi uutisiin kansainvälisesti.

Bulgarian sisäministeri ei ole kommentoinut uutista.

NBC: Tyttö on bulgarialaisen prostituoiden lapsi

Tv-kanava NBC puolestaan kertoo, että Maria-tytön biologinen äiti saattaa olla bulgarialainen prostituoitu.

Kanavan mukaan Marian ottovanhemmat ovat kertoneet asianajajalleen saaneensa tytön romaniprostituoidulta. Pariskunnan mukaan prostituoitu oli parittajansa kanssa etsinyt ei-toivotulle lapselleen ottajaa paikallisten romaniperheiden keskuudesta, eikä pariskunta voinut olla auttamatta.

Sieppauksesta epäillyn pariskunnan kertomuksesta kertoi heidän asianajajansa Marietta Palavra NBC:lle antamassaan haastattelussa.

(MTV3-AFP-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.