Väite: Jerome Boateng pakotti ex-tyttöystävänsä hiljaisuuteen – 15 päivää myöhemmin poliisi teki hirveän löydön

Jalkapallon maailmanmestarin Jerome Boatengin entinen tyttöystävän Kasia Lenhardt menehtyi helmikuussa 2021. Saksalaislehdet Correctiv ja Süddeutsche Zeitung raportoivat nyt, että Boateng olisi pakottanut Lenhardtin hiljaisuuteen ja tämä olisi tuntenut olonsa uhatuksi.

Berliinin poliisi löysi Kasia Lenhardtin kuolleena kotoaan helmikuussa 2021 ilmeisen itsemurhan seurauksena. Mallina ja vaikuttajana työskennellyt 25-vuotias puolalainen oli viikko tätä ennen eronnut saksalaisesta jalkapalloilijasta Jerome Boatengista. Correctivin ja Süddeutsche Zeitungin mukaan Boateng oli väitetysti pakottanut Lenhardtin hiljaisuuteen suhteen aikaisista tapahtumista salassapitosopimuksella 15 päivää ennen kuin poliisi löysi Lenhardtin kuolleena.

Salassasopimuksen myötä kaikki tekstiviestit, sähköpostikeskustelut, kuvat ja tiedostot oli lehtien mukaan poistettava välittömästi. Oli pidettävä "absoluuttista hiljaisuutta" kaikesta, mitä Lenhardtin ja Boatengin parisuhteen aikana oli tapahtunut.

Correctivin ja Süddeutsche Zeitungin mukaan Kasian äiti Adrianna Lenhardt oli puhunut tyttärensä kanssa iltana, jolloin sopimus oli allekirjoitettu, ja dokumentoinut tämän sanat.

– Hän tunnusti allekirjoittaneensa salassapitosopimuksen pelosta, dokumentissa kerrotaan.

Adrianna Lenhardtin dokumentoinnin mukaan Boateng oli lyönyt hänen tytärtään kasvoihin kyseisenä iltana. Adriannan mukaan Boateng oli pahoinpidellyt hänen tytärtään aiemminkin.

– Kysyin häneltä hyvin selkeästi, olivatko myös aiemmat vammat Boatengin aiheuttamia, ja hän vahvisti, että häntä oli lyöty useita kertoja.

Oikeudenkäynti edessä

Kasia Lenhardt tunsi raportoidusti olonsa uhatuksi ennen poismenoaan. Salassapitosopimuksen myötä hän ei kuitenkaan uskaltanut puhua asiasta muille.

Lehdet ovat lähettäneet Boatengille useita kysymyksiä, mutta jalkapalloilija on vastannut asianajajansa välityksellä, etteivät he kommentoi "mediaspekulaatiota".

Boatengia tutkitaan mahdollisesta väkivallasta, ja häntä odottaa oikeudenkäynti.

Boateng todettiin reilu vuosi sitten syylliseksi toisessa tapauksessa entisen tyttöystävänsä Sherin Senlerin pahoinpitelyyn ja hänet määrättiin maksamaan 1,8 miljoonan euron korvaukset. Boateng kiisti syytökset ja on haastanut tuomion.

Maailmanmestaruuden Saksan maajoukkueen avainpelaajana 2014 saavuttanut Boateng siirtyi viime vuonna Bayern Münchenistä ranskalaiseen Lyoniin. 34 vuotta äskettäin täyttänyt saksalainen on pelannut tällä kaudella kaksi Ranskan liigan ottelua.

Kasia Lenhardt oli saanut pojan aiemman kumppaninsa kanssa vuonna 2015.

Pahaan oloon saa apua ympäri vuorokauden päivystävästä Kriisipuhelimesta numerosta 09 2525 0111. Surunauha ry:n numerot 044 751 9916 ja 044 977 9428 palvelevat arkisin klo 9–15.

Lue myös:

    Uusimmat