Mainos

Vain viikko synnytyksestä! Fitness-tähti julkaisi kuvan timmistä vatsastaan: "Tämä on minun normaalini"

Australialainen fitness-tähti synnytti toisen lapsensa 20. syyskuuta, mutta jo viikkoa myöhemmin nainen palasi Instagramiin esittelemään raudanlujia vatsalihaksiaan.

Fitness-malli ja personal trainer Chontel Duncan synnytti toisen lapsensa, Swayden vasta viikko sitten, mutta nainen julkaisi jo ensimmäisen kuvan vartalostaan. 28-vuotias Duncan jatkoi treenaamista koko raskausajan, ja lopetti sen vasta muutamaa päivää ennen synnytystä.

Sen totisesti huomaa kuvista, joista ei meinaisi ensi näkemältä uskoa, että nainen on vasta synnyttänyt. Duncanin Instagram-kuvasta näkee selkeästi vatsalihasten rajat. Kritiikkiin varautunut tähti korostaa, että tällainen on vain hänen vartalonsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

 – Nyt ennen kuin kukaan tarttuu kurkkuuni sanoen jotakin negatiivista, ajattele ennen kuin kirjoitat. Jokainen on uniikki ja erilainen omalla erityisellä tavallaan. Ei ole ”yhtä” matkaa tai tietä, tämä on minun ”normaalini”, nainen kirjoittaa julkaistun kuvan yhteydessä.

Fitness-malli kertoo Instagramissa, että raskausaika oli varsin mukavaa, eikä hän kärsinyt aamupahoinvoinnista. Hän on kiitollinen raskaudesta ja raskausajasta. Duncan synnytti syyskuun loppupuolella keisarileikkauksella 3,8 kilogrammaa painavan terveen pojan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensi viikolla, kolme viikkoa synnytyksen jälkeen, nainen kertoo aloittavansa synnyttämisen palautumisohjelman, joka kestää kahdeksan viikkoa.

 – Ensimmäisten parin viikon ajan kyseessä on ravintosuunnitelma. Kun saan luvan, että kaikki on hyvin, alan lisätä kevyttä kävelyä ja lopulta pystyn siirtymään takaisin treenaamiseen, Duncan kertoo.

Fitness-tähden raskausaika on herättänyt jo aiemmin huomiota. Viime vuoden maaliskuussa julkaistua kuvaa, jossa Duncan odotti ensimmäistä poikaansa Jeremiahia, ihmeteltiin hänen raskausvatsansa takia, sillä ero on huima naisen ystävään verrattuna. Kuvasta ei millään uskoisi, että timmi nainen on viidennellä kuulla raskaana.

Molempien raskauksiensa aikana Duncan treenasi ahkerasti ja kuvasi edistystään sosiaaliseen mediaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Instagram, People, Daily Mail

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.