Vain elämää -ohjelma ei kiinnosta Pauli Hanhiniemeä: En omista edes televisiota

Muusikko Pauli Hanhiniemi ei ole jäänyt Vain elämää -sarjan vangiksi.

Pauli Hanhiniemi osallistui Vain elämää -hittisarjan toiselle tuotantokaudelle vuonna 2013. Hanhiniemen mukana ohjelmassa olivat Anna Abreu, Jukka Poika,Juha Tapio,Laura Närhi, Maarit Hurmerinta ja Ilkka Alanko. 

Hanhiniemi paljastaa, ettei aika Satulinnassa tuonut mitään uutta hänelle ammatillisessa mielessä.

–Esimerkiksi Helsingin juhlaviikkoihin liittyneen Olympia-orkesterin solistina toimiminen huvilateltassa on ollut itselleni paljon merkittävämpi kokemus kuin se, että olin viikon Vain elämää -kuvauksissa, Hanhiniemi sanoo MTV.fi:lle.

Muun muassa supersuositusta Kolmas Nainen -yhtyeestä tunnettu muusikko julkaisi viime vuonna ensimmäisen, suureen suosioon nousseen soololevynsä Minä ja Hehkumo, ja on jo alkanut suunnittelemaan seuraavaa. 

Hanhiniemi uskoo, ettei Vain elämää -sarja juurikaan vaikuttanut hänen urakehitykseensä. 

– Olen edelleen myös sitä mieltä, että 1990-luvun alussa Kolmas nainen oli helvetin suosittu ja siitä oma suosioni johtuu. Ei kai suosion syyt ole miksikään muuttuneet, se on se musiikki, ja presenssi ja sisältö, mikä ihmisiä kiinnostaa, hän sanoo.

– Enkä lähtisi siihen spekulaatioon, että Vain elämää tekee muusikoista suosittuja. Olen sitä mieltä, että ne muusikot tekevät siitä ohjelmasta suositun, Hanhiniemi lisää.

Hanhiniemi myöntää, ettei seuraa nykyistä tuotantokautta lainkaan.

– En omista toimivaa televisiota. Katson lähinnä läppäriltä sarjoja. Nyt menossa on siskoni suosittelema ranskalainen komediasarja, Hanhiniemi summaa.

Kiireistä syksyä viettävä Hanhiniemi tähdittää parisuhteen kiemuroihin keskittyvää Yhden tähden hotelli -musiikkikomediaa, jonka ensi-ilta on keskiviikkona Tampereella. 

– Esittämäni päähenkilö sattuu olemaan muusikko. Muuta yhtymäkohtaa omaan henkilökohtaiseen elämääni näytelmässä ei ole. Luulen, että tämä aihepiiri on ennemminkin universaalia, kaikille tuttua, Hanhiniemi luonnehtii.





Lue myös:

    Uusimmat