Vain 10 viikkoa synnytyksestä! Tuore äiti hämmästyttää timmillä vartalollaan

Nämä kuvat herättävät kateutta! Tuore äiti osoittaa, että raskauskiloista voi päästä eroon uskomattoman nopeasti. 

Inger Houghton on nainen, joka treenasi tavalliseen tapaan koko raskauden ajan. Vain kymmenen viikkoa synnytyksen jälkeen hän julkaisi itsestään kuvia, joissa hän esittelee säännöllisen treenin aikaansaamia tuloksia. Ei heti uskoisi, että tämä vartalo kuuluu tuoreelle äidille.  

Aktiivisuus timmin vartalon salaisuutena

Naisen vartalo saa kenet tahansa kateelliseksi. Mikä on hänen salaisuutensa? 

Houghton kertoo, että timmiin vatsaan ja kiinteisiin käsivarsiin ei ole olemassa sen suurempaa salaisuutta, vaan vartalo on yksinkertaisesti kovan työn tulosta.

– Olin aktiivinen koko raskausajan. En tietenkään treenannut yhtä kovaa ja yhtä usein kuin aikaisemmin, mutta olisin tullut hulluksi, jos en olisi voinut tehdä mitään yhdeksään kuukauteen, Houghton kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Houghton voi hyvin koko raskausajan, mikä mahdollisti treenien jatkumisen. Ainoastaan tasapainoa vaativat lajit tuottivat välillä hankaluuksia, samoin leuanvedot ylimääräisen painon kanssa.  

– Olin valmis lihomaan, sillä se kuuluu raskauteen. Halusin säilyttää kuitenkin mahdollisimman paljon lihasmassaa, sillä lihaskunto auttaa myös valmistautumaan synnytykseen, nainen kertoo.

Pudotti 11 kiloa 11 päivässä

Myös naisen suosittu Instagram-tili motivoi naista treenaamaan itsensä tiukkaan kuntoon nopeasti synnytyksen jälkeen. Hän halusi näyttää 85 000 seuraajan edessä mahdollisimman hyvältä.

Houghton paljastaa kuitenkin, ettei ole tämän asian suhteen yli-ihminen, vaan sohva voitti kuntosalin muutaman kerran projektin aikana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Hän onnistui kuitenkin pudottamaan raskauskilot uskomattoman nopeasti. Hän pudotti painoaan 11 kiloa vain 11 päivässä. Paino putosi jopa nopeammin kuin tuore äiti olisi itse halunnut

– Menetin paljon lihasmassaa enkä enää tunnistanut vartaloani. Se oli outo kokemus.

Houghton kertoo, että laihtui jopa jouluna, vaikka söi loman aikana paljon suklaata. Vaikka hän väittääkin, ettei ole yli-ihminen, moni meistä saattaa olla asiasta toista mieltä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lantionpohjalihakset kuntoon synnytyksen jälkeen? Katso vinkit videolta:


Katso myös tehokkaat kahvakuulavinkit:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja