Vaimonsa jättämä Toivo Sukari myöntää uskottomuutensa

Liikemies Toivo Sukari kertoo, että naisseikkailut aiheuttivat eron Eeva-vaimosta.

Pitkän avioliiton päättyminen on Toivo Sukarille suuri elämänmuutos. Enää hän ei kiellä uskottomuuttaan, vaan tunnustaa suoraan lukuisat naisseikkailunsa.

– On selvää, että Eeva kyllästyi seikkailuihini, joita on ollut enemmänkin viimeisen 20 vuoden aikana. Naisia on ollut enemmän ja vähemmän. Olen aina ollut tällainen vauhtiveikko ja kaikki on mennyt ylikin välillä, Toivo Sukari kertoo Viihdeuutisille.

Sukarin Eeva-vaimo on hankkinut itselleen uuden kodin Turun keskustasta. Eeva Sukari muutti pois pariskunnan yhteisestä Maskun-kodista jo ennen joulua.

– Tässä erossa on hyvät ja huonot puolet, mutta en oikein itsekään tiedä missä mennään.

Toivo Sukari ei myönnä ainakaan suoraan, että hänellä olisi uusi ja vakituinen elämänkumppani. Puheesta on kuitenkin tulkittavissa, että yksin mies ei vapaa-aikaansa vietä.

– Mitään sellaista niin vakavaa suhdetta minulla ei ole, että menisin kihloihin. Pitäähän miehellä joku olla jossa aikaa viettää, ei sitä yksin voi olla. En kuitenkaan ole rakastunut. Olen poikamies kolmannessa polvessa ja kerran pitkän kaavan mukaan vihitty, joten tuskin minua toista kertaa vihitään.

Vaimonsa Eevan kanssa tilannetta katsellaan uudestaan tuonnempana.

– Eevan kanssa asumme erillään ja katsellaan. Kummankaan tuskin tarvitsee mitään lähestymiskieltoa kuitenkaan hankkia, sillä pystymme keskustelemaan asioista. Katselen nyt maailmaa tällä tavalla.

Lue myös:

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat