Vaimo ampui – kehonrakentaja Michael on kuollut 26-vuotiaana

Nigerialainen kehonrakentaja Michael Chidozie on kuollut 26-vuotiaana vaimonsa ampumana.

Michael Chidozien vaimo Keaiirra Shavoiyae Chidozie, 28, pidätettiin miehensä ampumisesta, Houstonin poliisi kertoo tiedotteessaan.

Keaiirra Shavoiyae Chidozie kertoi viranomaisille, että hän ja hänen miehensä riitelivät. Riita kärjistyi ja Keaiirra Shavoiyae Chidozie alkoi pelätä turvallisuutensa puolesta. Kun hän suuntasi makuuhuoneeseen, hänen miehensä väitetysti seurasi häntä ja riitely jatkui.

Keaiirra Shavoiyae Chidozie otti sitten käsiaseen ja ampui miestään useita kertoja. Hän ampui kahdesti keskivartaloon, kerran käsivarteen ja vielä rintaan.

Keaiirra Shavoiyae Chidozie pakeni asunnosta pariskunnan kahden lapsen kanssa. Poliisi pidätti naisen parkkipaikalla. Lapset annettiin perheenjäsenen hoiviin.

Perheen läheinen ystävä vahvisti sittemmin Michael Chidozien kuoleman. Tapauksesta ovat uutisoineet muun muassa fitness-sivustot Fitness Volt sekä Generation Iron.

Michael Chidozie oli menestynyt vaikuttaja ja kehonrakentaja, joka kilpaili naturaalikehonrakennuksessa. Fitness Volt luonnehti hänen fysiikkaansa "poikkeukselliseksi" kera tasapainon ja lihaksikkuuden.

Lue myös:

    Uusimmat