Vahvistus: Topi Raitanen ei juokse Kalevan kisoissa koronarajoitusten vuoksi – "Tilanne muodostui niin vaikeaksi"

Annimari Korte Antero Mertarannan haastattelussa: Huippuaituri kertoi ihmepaluunsa taustoista – ensi viikolla kauden kohokohdat 14:02
Annimari Korte Antero Mertarannan haastattelussa: Huippuaituri kertoi ihmepaluunsa taustoista – ensi viikolla kauden kohokohdat

Estejuoksija Topi Raitanen ei osallistu viikonlopun Kalevan Kisoihin. Raitanen vahvisti asian MTV Urheilun haastattelussa maanantaina.

Raitanen juoksee perjantaina 3000 metrin esteet Timanttiliigan kilpailussa Monacossa, eikä koronarajoitusten vuoksi voi osallistua Turun Kalevan kisoihin.

Monaco kuuluu maihin, joista palaavan henkilön suositellaan jäävän 14 päivän omaehtoiseen karanteeniin Suomeen saapumisen jälkeen.

– Ei tulla näkemään Turussa viivalla. Kyllä se tilanne muodostui niin vaikeaksi. Rajoituksia kiristettiin ja totta kai niiden mukaan mennään. Ei tulla näkemään meikäläistä Turussa sunnuntaina, Raitanen sanoi.

Raitanen sanoo arvostavansa Kalevan kisoja tapahtumana ja harmittelee SM-mitaliputkensa katkeamista. Monacoon vetää kuitenkin mahdollisuus tehdä kova aika.

– Täytyy ajatella huippu-urheilun näkökulmasta. Monacon kutsu oli sellainen, että siellä on mahdollista tehdä hyvää tulosta. Sitä kohti halutaan tehdä töitä. Ei ollut siinä suhteessa vaikea päätös. Olisi ollut halu juosta Turussa, mutta kun tilanne on tämä, ei sitä pysty tekemään.

Vaikka viikonlopun juoksu jää toteutumatta, nähdään Raitanen viivalla Turussa tiistaina. Hän juoksee Paavo Nurmi Gamesissa 3000 metrin esteet.

Lue myös:

    Uusimmat