Vähällä työllä hyvännäköinen iho

Helmen muuttumisleikkiin saapuneelle Päivi Jaakkolalle valittiin meikkivoiteeksi päivävoiteen kanssa yhteen sopiva tuote. Erityisesti normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu meikkivoide peitti alleen ihon pienet juonteet.

Aikuiselle naiselle sopiva meikkivoide on kiinteyttävä ja suojaava. Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Päivi Jaakkolalle ihoa ravitsevan meikkivoiteen, joka sopi Päivin hieman pintakuivalle mutta normaalille iholle. Tuote toimi erinomaisesti iholle aiemmin levitetyn kiinteyttävän päivävoiteen kanssa.

Meikkivoiteen suojaavat ominaisuudet varjelevat ihoa paitsi ulkoilman raakuudelta, myös sisäilman haasteilta. Iho kuivuu helposti esimerkiksi päätteen edessä työskentelevillä, joten meikkivoide kannattaa ottaa käyttöön, viettipä aikaansa sitten ulkona viimassa tai sisällä lämpimässä. Päiville valittu meikkivoide sisälsi myös suojakertoimen.

Riia levitti meikkivoiteen kasvoille käsin, mutta meikkivoide sopi myös siveltimellä levitettäväksi. Hyvä lopputulos syntyi ohuella kerroksella. Kaunis pohja saatiin vähällä työllä.

Meikkivoide, joka kiinteyttää

Päiville valittin meikkivoiteeksi Nivean tasoittava, kiinteyttävä ja suojaava Beauty Lift -meikkivoide.. Voiteen sisältämät väripigmentit tasoittavat epätasaisen värin tehden ihosta virheettömän ja pehmeän. Valoa heijastavat pigmentit lisäävät ihoon valoisuutta ja tasoittavat ryppyjä ja juonteita. NIVEA Beauty Lift -meikkivoiteen Vitamin Lift Complex -ainesosa kosteuttaa ja elvyttää ihoa.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat