Mainos

Vaasassa kadonnut Araxie yhä teillä tietymättömillä – kotiavain löydettiin katoamispäivänä

Vaasassa kadonneesta Araxie Illmanista ei vieläkään ole saatu uusia havaintoja, kerrotaan Pohjanmaan poliisilaitokselta.

Poliisi on selvittänyt 14. lokakuuta asti kateissa olleen Illmanin kohtaloa. Hänen kotiavaimensa löydettiin katoamispäivänä osoitteesta Kirkkopuistikko 22. Poliisi on aiemmin etsinyt avaimen löytäjiä vihjeiden toivossa. Heidät on nyt tavoitettu.

Illman nähtiin viimeksi kyseisenä iltapäivänä kävelemässä pari kilometriä pohjoisempana Gerbyntiellä Vaasan keskustan suuntaan.

– Etsintöjä jatketaan tiistaina maastoetsinnöissä koirien kanssa Jerbyn kaupunginosan ja Vaasan keskustan pohjoispuolen välillä, kertoo rikosylikonstaapeli Kari Hietala.

Maastoetsintöjä tehdään, koska kadonneen uskotaan voivan olevan jossain päin maastoa. Kaikki vaihtoehdot otetaan Hietalan mukaan kuitenkin huomioon.

– Ei niin sanotusti heitetä kirvestä kaivoon, jos vielä jostain löytyisi, Hietala toteaa.

Illman on suomenkielinen, mutta ymmärtää ruotsia. Hän on 146 senttimetriä pitkä ja painaa 47 kiloa. Katoamishetkellä hänellä oli yllään vaaleansiniset farkut, vaaleanruskeat nauhattomat kävelykengät ja tummansininen talvitakki ilman huppua.

Poliisi toivoo yhä tietoja ja havaintoja kadonneesta ilmoitettavan Pohjanmaan poliisin tilannekeskuksen vihjepuhelimeen numeroon 029 544 0513 tai mikäli hänet tavataan, suoraan hätäkeskuksen numeroon 112.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.