Vaaran tuntua ilmassa: Sopisiko sinulle tämä rohkea meikkitrendi?

Ilmassa on jälleen vaaran tuntua, kun vauhko punainen jatkaa voittokulkuaan. Tulevan kevään trendinä nähdään punatuin huulin edustavia kohtalokkaita kaunottaria, vaikka kovasti ennustettiin, että vaaleat sävyt veisivät voiton.

Tulevana keväänä meikkitrendeissä sekoitetaan hitusen vanhaa ja uutta. Punaiset, viettelevät huulet jatkavat riemukasta voittokulkuaan trenditietoisten ja itsevarmojen naisten huulilla, vaikka alun perin keväällä 2013 ennustettiin nähtävän beigen ja nuden huulipunan sävyjä. Mattapintainen puna yhdistettynä kevyeen silmämeikkiin on kuitenkin tulevan kevään ykköstrendi, joka sopii aikuiselle naiselle kuin nakutettu.

Pradan kevään ja kesän 2013 mallistossa meikkitaiteilija Pat McGrathin käsistä nähtiin verenpunaisia, mattapintaisia huulia, jotka olivat rajattu näyttävästi, mikä saa huulet näyttämään isommilta ja uhkeammilta.

Jean Paul Gaultier puolestaan luotti tummaan ja dramaattiseen kirsikanpunaiseen, Missoni ja Oscar de la Renta klassiseen punaiseen. Myös Burberryn malleilla nähtiin mattapintaisia, helakanpunaisia huulia.

Kevään 2013 mottona voisikin olla "paljas on kaunista – pienellä värillä höystettynä".

Keväällä sekoitetaan surutta vintagea ja 1920-lukua: vahvat kulmakarvat, smaragdinvihreä ja laineisiin 1920-luvun flapper-tyttöjen tutut taipuvat polkkatukat ovat kevään mielenkiintoisimpia muotituulahduksia. Kulmakarvat pörheytetään kulmakynän harjalla ylöspäin.

Silmissä nähdään leikitteleviä, pitkiä ja ohuita kissarajauksia, Twiggy-henkisiä erottuvia rohkeita, suttuisiakin ripsiä sekä sinistä ja vihreää silmissä luomivärein ja meikkikynien avulla. Kuulas, luonnollisen näköinen iho on varma kevään merkki. Ja tietenkin juuri rohkeat punahuulet.

Lue myös:


AVA

Lähde: Harper's Bazaar, Vogue

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja