Vaaralliset pikkujoulut: Näin moni myöntää pettäneensä puolisoaan!

Pikkujouluista puhutaan usein juhlina, jolloin kumppaneita petetään. Pitääkö tämä paikkansa? Pettäjäsivusto selvitti asiaa kyselyssään.

Varattujen seuranhakuun tarkoitetun AshleyMadison.com-sivuston jäsenilleen tekemään kyselyyn vastanneista naisista 39,5 prosenttia ja miehistä 54,3 prosenttia kertoi pettäneensä puolisoaan firman pikkujouluissa.

Johtuupa hairahdus toimistobileiden rennosta tunnelmasta, runsaasta alkoholin nauttimisesta tai turhautumisesta omaan parisuhteeseen, liian usein harmiton ihastuminen kollegaan johtaa pettämiseen – ainakin pettämissivuston jäsenten keskuudessa. Yli 80 prosenttia miehistä ja noin 70 prosenttia naisista pelkää joutuvansa houkutuksen kohteeksi tänäkin vuonna.

Työpaikkaromanssi on vaarallinen

Pettämissivuston kyselyssä 18,2 prosenttia miehistä kertoi, että heillä on ollut enemmän kuin viisi työpaikkaromanssia. Naisista sama luku oli 4,4 prosenttia. Pettäneistä yli puolet 52,3 prosenttia naisista ja 56,4 prosenttia miehistä kertoi tavanneensa kyseisen kollegan toimiston juhlissa.

Lähes jokainen kyselyyn vastannut nainen kertoi, että hänellä oli ollut seksifantasioita työkavereistaan. Naiset fantasioivat mielellään, mutta miehet ottavat mieluummin riskin ja yrittävät toteuttaa fantasioitaan.

– Toimistosuhteissa on riskinsä. Kun suhde päättyy rumasti, sillä voi olla tuhoava vaikutus työntekijän maineeseen. Se voi johtaa jopa työn menetykseen, sivuston perustaja Noel Biderman kommentoi.

Maailmalla on sama trendi

AshleyMadison.com-sivuston tekemässä maailmanlaajuisessa kyselyssä kävi ilmi, että 46 prosentilla miehistä ja yli 37 prosentilla naisista oli ollut suhde kollegan kanssa. Pettäneistä miehistä yli 72 prosenttia ja noin 60 prosenttia naisista kertoi suhteen alkaneen työpaikan järjestämissä juhlissa. Kyselyyn vastasi 23 455 sivuston jäsentä.

Pikkujouluihin liittyvään kyselyyn vastasi 5455 AshleyMadison.com -sivuston suomalaista jäsentä (2890 miestä, 2565 naista).

Oletko sinä hairahtanut firman pikkujouluissa? Vastaa anonyymisti AVAn kyselyyn:AVA

Kuva: Shutterstock

Lähde: AshleyMadison.comin kysely

Lue myös:

    Uusimmat