Mainos

Vaaleanpunaisesta tykkäävä Lenni-poika sai oman teemapäivän

Äidin kirjoitus vaaleanpunaisesta, kimalluksesta, nukeista ja taitoluistelusta tykkäävästä Lenni-pojasta on kirvoittanut Facebookiin ”Minäkin olen Lenni” -ryhmän.  

Ryhmän perustaja Timo Santala pyytää ryhmässä ihmisiä pukeutumaan Lennin kunniaksi ensi maanantaina vaaleanpunaiseen, kimallukseen ja mekkoon.

Santala kertoo pukeutuvansa itsekin persoonallisesti.

– Itse olen koko elämäni pukeutunut siihen, mikä tuntuu hyvältä, riippumatta siitä, ovatko vaatteeni peräisin miesten vai naisten osastolta. Välillä farkkuihin ja huppariin, välillä hameeseen ja hihattomaan toppiin. Välillä tummaan pukuun, välillä legginseihin ja glitteriin. Välillä kultaan, välillä hopeaan. Mistä nyt iloinen ja vauhdikas aikuinen tuppaa pitämään, Santala kertoo perustamansa tapahtuman Facebook-sivulla.

Santala kertoo myös, että hän on saanut kuulla pukeutumisestaan. Välillä hänelle läheiset ihmisetkin ovat hävenneet miehen pukeutumista.

– Silti olen jatkanut pukeutumista ja käyttäytymistä juuri niin kuin itsestä tuntuu parhaalta välittämättä siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat ja sanovat ja riippumatta siitä, miten minuun suhtaudutaan, Santala jatkaa.

Keskiviikkoaamuun mennessä jo 1400 ihmistä oli ilmoittautunut mukaan. Mukaan on ilmoittautunut muun muassa näyttelijä Antti Holma, joka tunnetaan myös Putous-hahmonsa Kissi Vähä-Hiilarina.

4-vuotiaan Lenni-pojan äiti Mari Niinikoski julkaisi Facebook-sivullaan viime sunnuntaina kommentin, jossa hän moitti monien lasten vanhempien suhtautumista hänen poikaansa. 

Päivityksessä Niinikoski kertoo muun muassa poikaluistelijoiden valmennustapahtumasta, jossa jonkun toisen lapsen vanhempi ryhtyi kovaäänisesti väittämään Lenniä tytöksi. "Tuo on kyllä tyttö! Kato sen kenkiäkin!"

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.