Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


VAAKA 23.9.–23.10.

Rakkaus

Vuosi ei ala kovin lupaavasti rakkausasioissa. Älä anna kielteisyyden kuitenkaan vallata mieltäsi, vaan nauti tästä hetkestä ja siitä mitä elämä tuo tullessaan. Se että antaa vaiston viedä, ei ole välttämättä paha asia, vaan auttaa sinua nauttimaan rakkaudesta.

Tänä vuonna olet varsin flirttaileva, mutta kestävää rakkautta et sillä saavuta. Parisuhteessa elävillä se voi saada suhteen tasapainon järkkymään, mutta onneksi myrsky laantuu pian.

Sinkuilla vuosi on varsin myönteinen rakkausasioissa. Syksy on parasta aikaa uusien suhteiden syntymiselle. Älä kuitenkaan ryhdy heti suhteen alkuvaiheessa liian omistavaksi, sillä se voi rikkoa syntymässä olevan kauniin suhteen.

Rakkauselämä ei ole aina niin ruusuista kuin sen toivoisit olevan. Parisuhteeseen kannattaa panostaa, sillä ristiriitoja syntyy muuten helposti. Älä pidä tunteita sisälläsi, vaan kerro niistä rakkaallesi.

Työ ja ura

Tänä vuonna sinun on tehtävä tärkeitä päätöksiä ja tartuttava uusiin projekteihin. Älä kuitenkaan ota itsellesi liian paljon velvollisuuksia, ettet huku niiden alle. Keskity mieluummin yhteen projektiin kerrallaan ja siirry vasta sitten seuraavaan. Yhteistyössä on voimaa, ja sinä tarvitsetkin luultavasti läheistesi ja kollegoidesi tukea ja apua. Voit kohdata myös vastoinkäymisiä, mutta päättäväisyytesi avulla selviät niistä.

Jos etsit muutosta urallasi, siihen voi tulla tänä vuonna otollinen tilaisuus. Älä kuitenkaan tee liian uhkarohkeita päätöksiä, vaan kartoita tilanne ensin tarkkaan. Vältä riskien ottamista ja lue sopimukset huolellisesti pienintä lisähuomautusta myöten, ennen kuin allekirjoitat mitään.

Raha-asiat

Edellisvuosi ei ollut raha-asioissa kovin myönteinen, mutta tämä vuosi näyttää valoisammalta. Haluat ansaita entistä enemmän rahaa, ja siihen tarjoutuukin nyt hyvät mahdollisuudet. Vuodesta tulee varsin hyvä, ja voit tehdä myös jonkin kiinnostavan ja tuottoisan sijoituksen. Älä kuitenkaan haukkaa isompaa palaa kuin pystyt nielemään.

Terveys

Terveytesi ei ole paras mahdollinen tänä vuonna. Tee elämäntapoihisi parannus, niin terveydentilasikin kohenee. Se vaatii työtä, mutta tulokset ovat sen arvoisia. Suunnittele päiväohjelmasi niin, että sinulla riittää aikaa kuntoiluun ja rentoutumiseen. Muista käydä terveystarkastuksessa säännöllisesti.

Haaveet

Sinulla on suuria haaveita tämän vuoden varalle, mutta varaudu siihen, ettei kaikki mene välttämättä aivan unelmiesi mukaan. Asiat voivat itse asiassa mennä paljon paremmin kuin uskalsit unelmoidakaan.

Uudenvuodenlupaus: Lupaa itsellesi elää tässä hetkessä. Älä roiku menneisyydessä, mutta älä myöskään mieti liikaa huomista.

Lue myös:

    Uusimmat