Uutta Risto Räppääjä -elokuvaa tähdittävä Minka Kuustonen paljastaa, miksi rakastetun hahmon näyttelijä vaihtuu: "Omaa kasvupyrähdystäni odotellessa"

Minka Kuustonen hurmasi vaaleanpunaisessa tylliunelmassa Venla-gaalan punaisella matolla 2:58
Minka Kuustonen hurmasi vaaleanpunaisessa tylliunelmassa Venla-gaalan punaisella matolla

Minka Kuustonen postasi hauskan kuvasarjan uuden Risto Räppääjä -elokuvan kulisseista.

Rakastettu Risto Räppääjä -elokuvasarja saa jatkoa uudella Risto Räppääjä ja villi kone -elokuvalla. Uutuuselokuvan kuvaukset aloitettiin 6. heinäkuuta.

Elokuvassa nähdään tuttuun tapaan myös Riston äiti Rauha Räppääjä, jota esittää näyttelijä Minka Kuustonen. Elokuvan lapsinäyttelijöitä ei ole vielä toistaiseksi julkistettu.

Kuustonen postasi Instagram-tililleen kuvasarjan, jossa hän poseeraa yhdessä aikaisemmin Risto Räppääjää esittäneen näyttelijä Silmu Ståhlbergin kanssa. Kuustonen paljasti postauksensa yhteydessä syyn sille, miksei Ståhlberg esitä Ristoa tulevassa elokuvassa.

– Jos olet miettinyt, että miksi Risto Räppääjän esittäjä vaihtuu… Koska hän on kasvanut Rauha Räppääjää pidemmäksi, Kuustonen kirjoittaa.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Kuustonen kertoo Ståhlbergin käyneen moikkaamassa häntä uutuuselokuvan kuvauksissa.

– Uutta Riston näyttelijää ei ole vielä julkaistu, mutta minäpä tiedän kuka se on. Hän ei vielä ole minua pidempi, näyttelijä kirjoittaa.

– Omaa kasvupyrähdystäni odotellessa, hän jatkaa.

Risto Räppääjä -elokuvia on tehty tähän mennessä yhteensä kahdeksan kappaletta. Niistä ensimmäinen julkaistiin vuonna 2008 ja viimeisin vuonna 2020. Ristolla on ollut vuosien saatossa useita näyttelijöitä. 

Lue myös:

    Uusimmat