Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira testasi kykyjään näyttelijänä Salkkareissa – video: Tältä kohtaus näyttää!

1:05
Kirsi Alm-Siira nähdään maanantaina Salkkareissa. Kuinka näytteleminen luonnistui uutisankkurilta? Katso video!

Salatut elämät -sarjan maanantain jaksossa nähdään, kuinka näytteleminen luonnistuu uutisankkuri Kirsi Alm-Siiralta.

MTV Uutiset kertoi aiemmin tällä viikolla, että Maikkarin pitkäaikainen uutisankkuri Kirsi Alm-Siira tullaan näkemään pienessä roolissa Salatut elämät -sarjassa.

Se, kuinka näytteleminen Salkkareissa luonnistui Alm-Siiralta päästään näkemään televisiossa jo maanantai-iltana, kun kyseinen jakso nähdään MTV3-kanavalla tuttuun aikaan kello 19.30.

Alm-Siira nähdään myös sarjassa tv-toimittajan roolissa, kun Noel ja Kari menevät televisioon vauhdittaakseen edelleen kateissa olevan Elinan etsintöjä. 

– Minua alkoi jännittämään se, kun siinä on ihan oikeita näyttelijöitä vastassa. Tietenkin he klaaraavat heidän oman hommansa. Itse olin ehkä vähän jäykkä. Jotenkin jännitin sitä tilannetta. En tiedä, olinko sellainen kuin piti olla, Alm-Siira arvioi MTV Uutisten haastattelussa aiemmin omaa suoristustaan.

Kari saa haastattelun yhteydessä lankonsa vihat niskoilleen heitettyään ilmoille sopimattoman kysymyksen. Mistä on kyse? Katso maistiaiset maanantain jaksosta jo nyt yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja