Jättiyllätys! Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira nähdään Salatuissa elämissä – hyppää tuttuun rooliin: "Jännitin sitä tilannetta"

3:32
Kirsi Alm-Siira hyppää pian nähtävässä jaksossa mukaan Salattuihin elämiin!

MTV Uutisten uutisankkuri Kirsi Alm-Siira heittäytyi näyttelemään suosikkisarja Salkkareissa. 

MTV Uutisten suosikkiankkuri Kirsi Alm-Siira nähdään pienessä puheroolissa Salatut elämät -sarjassa. Alm-Siira pääsee näyttämään suosikkisarjassa näyttelijänkykynsä. Alm-Siira kertoo näytelleensä viimeksi 20 vuotta sitten Irwin Goodmanista kertovassa elokuvassa ja päätti kokeilla nyt uudestaan, kun häntä pyydettiin mukaan sarjaan.  

Alm-Siira kommentoi roolisuoritustaan.

– Minua alkoi jännittämään se, kun siinä on ihan oikeita näyttelijöitä vastassa. Tietenkin he klaaraavat heidän oman hommansa. Itse olin ehkä vähän jäykkä. Jotenkin jännitin sitä tilannetta. En tiedä, olinko sellainen kuin piti olla, Alm-Siira pohtii haastattelussa.

Alm-Siira kertoo seuraavansa Salattuja elämiä silloin tällöin. Hän tuntee roolihahmot ja on kärryillä sarjan juonenkäänteistä. Tulevaisuudessa hän aikoo kuitenkin pysytellä enimmäkseen oman alansa parissa eikä suunnittele uutta uraa näyttelijänä.

– Luulen, että minun lahjani eivät näyttelemiseen riitä. Kyllä voisin kiveä eksyä kesäteatteriin esittämään, Alm-Siira naurahtaa.  

Miten kuvaukset sujuivat ja millaisessa roolissa Alm-Siira nähdään? Katso koko video!

Salatut elämät arkisin mtv-palvelussa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja