Uusi Volkswagen Passat sai hinnat

Kahdeksannen sukupolven Volkswagen Passatin ennakkomyynti on alkanut Suomessa. Edeltäjämalliin verrattuna uusi Passat on ulkomitoiltaan muutaman millin pienempi ja paino on pudonnut noin 80 kiloa. 79 millillä pidentynyt akseliväli kuitenkin parantaa sisätiloja ja myös tavaratila on kasvanut sekä Sedan- että Variant-versioissa.

Moottoripuolella on tarjolla uusimmat versiot konsernin TSI- ja TDI-moottoreista. Bensiinimallien tehot ovat välillä 125-280 hevosvoimaa ja dieselmoottorien 120-240 hevosvoimaa. Lisäksi myöhemmin tarjolle on tulossa ladattava hybridiversio.

Varusteversiot ovat tutut Trendline, Comfortline ja Highline, joita voi täydentää useilla varustepaketeilla. Lisävarustepuolella uutuutena ovat muun muassa Park Assist 3.0, joka auttaa perävaunun peruuttamisessa haluttuun ruutuun, sekä ensimmäistä kertaa perinteisen mittariston tilalle saatava täysin digitaalinen 12,3-tuumaisella näytöllä varustettu Active Info Display -mittaristo.

Bensiinimallien hinnat alkavat 1,4 TSI:n 26 984 eurosta ja 1,6-litrainen diesel lähtee mukaan 29 596 eurolla. 240 hevosvoimainen ja nelivetoinen huippumalli kustantaa 53 785 euroa. Farmarimallit ovat noin 2000 euroa sedania kalliimpia.

Uusi Passat saapuu Suomeen loppuvuodesta.

Lue myös:

    Uusimmat