Uusi Love Island Suomi -sinkku Sonja on tuttu vuoden 2021 Miss Suomi -kisoista – nämä villan miehet kiinnostavat häntä

Uusi sinkku Sonja pääsee yllättämään 1:09
Sonja laittoi heti pakan sekaisin saavuttuaan Love Island -villalle.

Rakkauden saarella saatiin lauantaina 17.6. uusi sinkkunainen. 

Love Island Suomi -ohjelmaan saatiin lauantaina 17.6. lisää naiskauneutta, kun 25-vuotias Sonja saapui uutena sinkkuna rakkauden saarelle. Sonja saattaa olla osalle katsojista tuttu vuoden 2021 Miss Suomi -kilpailusta, jossa hänet kruunattiin toiseksi perintöprinsessaksi.

Neljä vuotta sitten Kuopiosta Helsinkiin muuttanut Sonja työskentelee yrittäjänä monipuolisesti muodin parissa. Hän tekee työkseen muun muassa digitaalista markkinointia ja sosiaalista mediaa, mallin ja missin töitä sekä catwalk-valmennuksia. Vapaa-ajallaan Sonja harrastaa nyrkkeilyä ja joogaa.

Sonja kertoo olevansa päämäärätietoinen ja kunnianhimoinen ihminen oikeastaan kaikessa mitä hän tekee. Lisäksi häntä on usein kehuttu aurinkoiseksi ja energiseksi persoonaksi, jonka hymy tarttuu.

Ulkonäöllisesti Sonja tykkää tummapiirteisistä, parralla, viiksillä ja pitkillä hiuksilla varustetuista miehistä. Plus-pisteitä ropisee mullet-kampauksesta. Luonteenpiirteellisesti Sonja toivoo tulevalta kumppaniltaan päämäärätietoisuutta.

– Meillä ei tarvitse olla samoja mielenkiinnonkohteita, mutta pitää olla joku asia, mihin hän suhtautuu kunnianhimoisesti, hän sanoo.

Myös muiden ihmisten huomioiminen, hyvät käytöstavat ja lapsirakkaus ovat Sonjalle tärkeitä piirteitä kumppanissa.

Sonja on ollut tällä hetkellä sinkkuna vajaan vuoden päivät.

– Tämä on oikeastaan pisin aika ikinä, minkä olen ollut sinkkuna. Olen oikeastaan ollut koko aikuisikäni eripituisissa parisuhteissa. Olen parisuhdeihminen ehdottomasti, hän sanoo.

Sonja tunnustautuu olevansa Love Island -ohjelman suuri fani ja haaveilleensa ohjelmaan osallistumisesta jo pitkään.

– Olen aina ajatellut, että jos tilanne on sellainen, että olen sinkku ja ohjelmaa kuvataan, niin haluan sataprosenttisesti lähteä mukaan. Mietin jo viime kaudella, että olisin lähtenyt mukaan, mutta silloin en elämäntilanteeni vuoksi voinut. Kyllä tämä on pitkään ollut mielessä, hän kertoo.

Sonja kertoi MTV Uutisille ennen villaan astumista, että villan miehistä etenkin Ville ja Joonas ovat kiinnittäneet Sonjan huomion. Villalla Sonja aikoo hurmata hyvällä katsekontaktilla ja hymyllä. Hän kertoo, ettei pelkää flirttailla.

Sonja kertoo olevansa enemmän kuin valmis löytämään rakkauden.

Love Island Suomi maanantaista lauantaihin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat