Uusi komistus astui Love Island -villaan – ex-jalkapalloilija Ilari kertoo naisihanteestaan: "Sellainen, joka ei valita"

Saanks mä pussata sua 1:26
Love island Suomi -jaksoissa tapahtuu.

Love Island Suomi -sarjan uusi tulokas Ilari toivoo löytävänsä rinnalleen iloisen ja positiivisen henkilön. 

Love Island Suomi -sarjan villaan asteli jälleen uusi komistus. Tällä kertaa paria etsimään saapui ex-jalkapalloilija Ilari, 29, joka tekee nykyään töitä sosiaalisen median ammattilaisena. Ilari julkaisee seuraajilleen vauhdikkaita ja iloisia YouTube, sekä TikTok-videoita. 

Rennolla elämänasenteella varustettu Ilari on 193-senttinen extremetyyppi, joka ei suostu ottamaan elämää tai itseään liian vakavasti. Samaa elämänasennetta hän toivoo myös tulevalta kumppaniltaan.

– Iloinen ja positiivinen tyyppi. Sellainen, joka ei valita kaikista maailman asioista. Oma intohimo saisi kumppanillakin olla. Jos on sellainen, että tykkää vaan makoilla kaikki illat kotona, niin voisi tulla ongelmia. Toivon, että kumppanillakin olisi omia juttuja, niin voisimme tukea toinen toisiamme yhteisissä jutuissa, Ilari kertoo. 

Mies kertoo olleensa yli puoli vuotta sinkkuna. Hänellä on pitkiä seurustelusuhteita takana. Ilari toivoo, että tuleva kumppani ottaa muut ihmiset huomioon. Plussaa on myös se, jos hän tulee toimeen perheen ja kavereiden kanssa. 

Kumppanin olisi hyvä olla myös aktiivinen. 

– Ehdoton ei on sellainen ilkeä ja ylimieleinen, joka kohtelee muita ihmisiä huonosti. Ja jos ei tykkää tehdä mitään ja on laiska. Sellainen ei ehkä sopisi minulle.

Villaan menossa miestä jännittää erityisesti se, miten talon naiset tulevat vastaanottamaan hänet. 

– Siellä on jo niin vahvoja pareja. Mietin, mikäköhän mahtaa olla naisten vastaanotto, että miten avoimia ne ovat tutustumaan uusiin? Antavatko mahdollisuuden tutustua heihin kunnolla? 

Peliura päättyi murtumaan

Ilari on kotoisin pieneltä paikkakunnalta. Hän pelasi pitkään jalkapalloa ammattilaisena. Ura loppui onnettomuuteen. 

– Pari suotta sitten nilkka murtui pahasti ja peliura ammattilasisen loppui. 

– Silloin olin toiveikas, että kaikki jatkuisi normaalisti. 9 kk kohdalla ei tapahtunut enää mitään kehitystä ja alkoi tulla tunne, että onko mitään järkeä enää taistella, kun ei pääse omalle tasolle ja joka päivä on kipuja. Piti ajatella sitä vaihtoehtoa, että ei enää jatka sitä. Olen nykyään täysin sinut sen asian kanssa. 

Mies kertoo positiivisen elämänasenteensa auttaneen häntä eteenpäin.

– Olen sellainen tyyppi, että en jää murehtimaan. Ei jäänyt kaivelemaan yhtään. Ei haittaa normaalia elämää enää ollenkaan. 

Love Island Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat