Uusi käänne: Vegaaninainen haastoi naapurinsa oikeuteen grillilihan tuoksun vuoksi – vähänpä hän aavisti, mitä tulisi tapahtumaan

Kun australialaisen vegaaninaisen oikeustaistelu naapureitaan vastaan levisi uutismedioihin, somekansa päätti ryhtyä taistoon lihansyönnin ja grillaamisen puolesta.

Keskiviikkona uutisoitiin australialaisen vegaaninaisen Cilla Gardenin erikoislaatuisesta naapuririidasta. Perthissa asuva Garden kyllästyi naapureidensa grillaussessioihin niin pahasti, että haastoi heidät oikeuteen.

Vegaanista ruokavaliota noudattava Garden kertoi 9 News -sivustolle, ettei pystynyt viettämään aikaa takapihallaan, koska naapurit antoivat tahallaan grillatun lihan ja kalan hajun leijua hänen pihalleen. Grillauksesta tulleet hajut nimittäin ällöttivät häntä. 

– Ainoa, mitä pystyin haistamaan, oli kala. En voi mennä ulos, Garden päivitteli.

Gardenin mukaan naapurit ovat pilanneet hänen elämänlaatunsa myös esimerkiksi polttamalla tupakkaa. Myös lasten koripallon pelaaminen on häirinnyt Gardenia.

Garden vei asian oikeuteen viime vuoden lopulla, ja vaikka syytteet on jo pariin otteeseen hylätty Australian korkeimpaa oikeutta myöden, vegaaninainen on päättänyt jatkaa taisteluaan. 

Tuhannet aikovat grillata lihaa vegaaninaisen talon edustalla

Mutta taisteluun on ryhdytty myös somekansan toimesta. Tuhannet ihmiset ovat nimittäin ilmoittautuneet Facebook-tapahtumaan, jonka tarkoituksena on pystyttää massiivinen grillaussessio Cilla Gardenin talon ulkopuolelle.

Grillaustapahtuma järjestetään lokakuun 19. päivä ja mukaan on tällä hetkellä ilmoittautunut yli 3000 lihanystävää. 

–  Älä anna Cilla Gardenin pilata australialaista perinnettä. Liity joukkoon yhteisölliseen grillaustapahtumaan ja auta Cilla Gardenia saamaan hieman possua haarukkaan (eng. some pork on her fork), tapahtuman kuvauksessa kirjoitetaan.

Tapahtuman järjestäiien mukaan vegaanit eivät ole tervetulleita tapahtumaan.

Asiantuntijat kertovat savustusgrillauksen hyödyistä:

6:49

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja