Uusi käänne prinsessa Madeleinen suhdekriisissä: Jonas petti!

Ruotsin prinsessa Madeleinen kihlatun Jonas Bergströmin ensimmäinen salarakas on ilmoittautunut julkisuuteen.

Norjalainen Tora Uppström Berg, 21, kertoo norjalaisessa Se og Hör -lehdessä tavanneensa Jonaksen, 31, viime vuoden pääsiäisenä laskettelukeskuksessa Åressa, Ruotsissa. Jonas oli matkassa poikaporukalla ja esiintyi valenimellä Jacob Bernström.

Vaalea norjalaiskaunotar kertoo lehdessä Jonaksen iskeneen häneen silmänsä after ski:ssä kahden aikaan yöllä ja houkutelleen hänet hotellihuoneeseensa.

– Meillä oli suhde hotellissa. Hän toimitti minut taksilla kotiin noin kello neljän maissa. Sitä ennen vaihdoimme puhelinnumeroita ja hän halasi minua. Hän oli uskomattoman miellyttävä ja herrasmies koko illan, Tora kuvailee iltaa Jonaksen kanssa Se og Hörissä.

Hän ei omien sanojensa mukaan tunnistanut miestä prinsessan miesystäväksi, vaan kuuli asiasta vasta seuraavana päivänä ystäviltään.

– Jos olisin tiennyt että hänellä on tyttöystävä, en olisi koskaan tehnyt sitä. Minusta on synti, että Madeleinella on uskoton mies. Voin sanoa olevani iloinen siitä, että kuningatar Silvia kertoi häiden lykkääntyneen, Tora kertoo lehdessä.

Käsipallon entisenä nuorten Norjan mestarinakin tunnettu Tora kertoo halunneensa astua julkisuuteen nyt, sillä hän haluaa Madden tietävän totuuden siipastaan.

Madeleinen tiedetään olleen Jonakselle vihainen tämän lähdöstä laskettelureissulle kavereidensa kanssa. Heidän suhteensa rakoilusta rapotoitiin ensimmäisiä kertoja jo tuolloin.

Katso kuva Torasta täältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat