Uusi iPhone 6S – suora kopio edellisestä mallista?

Syksyllä markkinoille tuleva uusi iPhone 6s näyttää hyvin paljon edeltäjältään. Ulkokuori voi kuitenkin pettää: uudessa mallissa on uusia ominaisuuksia.

Listasimme, mitä syksyllä julkaistavasta 6S-mallista tähän mennessä tiedetään. Uudesta mallista kirjoittaa Apple-uutisiin keskittyvä 9to5Mac

1) Ulkonäkö ja mitat pysyvät samoina

Ulkoisilta ominaisuuksiltaan uusi iPhone 6S näyttää täsmälleen edeltäjältään pienintäkin piirrettä myöten. On kuitenkin vielä mahdollista, että Apple tuo syksyllä markkinoille huhutun 5,5 -tuumaisen suurmallin. 

Mallissa on myös täsmälleen samat kuuloke-, mikrofoni- ja latausjohtojen kytkentäkohdat. Oheislaitteita ja varusteita ei tarvinne päivittää, jos on aikeissa päivittää omppuaan.

2) Kuoren alta eroja alkaa löytyä

Merkittävimmät erot löytyvät kuoren alta. Emolevyn ja muiden keskeisten komponenttien paikat muuttuvat uudessa mallissa.

3) Force Touch

Uuden 6S-mallin mullistavin ominaisuus uskotaan olevan Force Touch -näyttö. Uusi näyttö aistii kosketusvoimakkuutta, jonka käyttäjä voi vielä säätää käyttökokemuksensa mukaan sopivaksi. Applella uskotaan, että erilaiset sovellukset voisivat luoda Force Touch ominaisuudella kokonaan uusia käyttömahdollisuuksia.

4) Tuplalinssiä tuskin voidaan odottaa

Uuden kuoren muoto vetää mattoa huhujen alta, joiden mukaan uudessa mallissa olisi kaksi erillistä linssiä. Uuden mallin kuoressa näyttäisi olevan varaus ainoastaan yhdelle linssille.

Lue myös:

    Uusimmat