Uusi Game of Thrones -dokumentti teki lisäpaljastuksia – tärkeä kohtaus sai selityksen

Arya Starkin uroteko sai lisäselvennystä uuden Game of Thrones -dokumentin myötä.

HBO julkaisi Game of Thrones -sarjan viimeisen kauden tekoon keskittyvän dokumentin, jossa saatiin lisätietoja jaksoista sekä kuvaa kulisseista.

Yksi tärkeä uusi tieto koski Arya Starkia ja kohtausta, jossa hahmo tappaa hänen veljeään Bran Starkia uhkaavan Yön kuninkaan. Kyseinen kohtaus oli yksi kauden tärkeimpiä ja puhutuimpia, sillä Yön kuningas armeijoineen oli yksi suurin päähenkilöitä kohtaava uhka ennen viimeisen kauden alkua.

Samalla Aryan uroteko herätti kuitenkin jakson ilmestyessä ihastuksen lisäksi myös paljon ihmetystä, sillä Arya syöksyi kohti Yön kuningasta yläilmoista, vaikka lähettyvillä ei näyttänyt olevan korkeita rakennelmia.

Nyt fanit ovat saaneet vastauksen syyhyn, miksi Aryan sarjassa nähty hyppy oli niin lennokas. Dokumentissa näytetään, kun sarjan näyttelijät ovat kokoontuneet yhteen lukemaan kolmannen jakson käsikirjoitusta ja he pääsevät kohtaan, jossa Arya tappaa Yön kuninkaan. Tuottaja Bryan Cogman lukee käsikirjoitusta, johon on kirjoitettu Aryan hypänneen aiemmin taistelussa kuolleiden ruumiiden päältä hyökätessään Yön kuninkaan kimppuun.

Paljastus Aryan uroteosta upposi sarjan näyttelijöille hyvin. Cendor "Hurtta" Cleganea esittänyt Rory McCann hurrasi ja Sansa Starkia näyttelevä Sophie Turner oli yhtä hymyä, kun hänen hyvänä ystävänään tunnettu, Aryaa esittänyt Maisie Williams sai ison hetken sarjassa.

Lähde: CNET

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja