Uudenlainen motivaattori ikilaihduttajille: Laihdu, tai et saa rahojasi takaisin!

Rahat takaisin, jos et laihdu! Brittivalmentaja päätti ottaa mainoksista tutun lauseen – ja muokata sitä vähän.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen!

Brittivalmentaja päätti ottaa mainoksista tutun lauseen aivan uudenlaiseen käyttöön – pienellä twistillä, kertoo Daily Mail.

Treeniohjelmaa myyvä Julia Buckley vaatii asiakkailtaan 50 punnan pantin ja ennen-kuvan heidän kehostaan. Jos asiakas ei tee työtä, rehki, hikoile ja laihdu, rahat jäävät Buckleylle.

– Aioin ensin tarjota palkkiota pantin ottamisen sijaan. Uskon kuitenkin, että ihmisille on luontaista pitää kynsin hampain kiinni jostakin, mikä on jo heidän.

Kunto-ohjelma kestää 12 viikkoa, jonka jälkeen asiakas lähettää Buckleylle jälkeen-kuvan itsestään. Jos tuloksia on syntynyt, 50 puntaa palautuu omistajalleen. Buckley lupaa, ettei kuvassa tarvitse näkyä suuria tuloksia – riittää, että asiakas on sitoutunut ohjelmaan.

– Valokuva itsessään on alkusysäys monen motivaatiolle. Se saa ihmisen aloittamaan matkan hyvään kuntoon. Kuva tekee itsepetoksen mahdottomaksi ja saa ihmisen kohtaamaan alkutilanteensa.

Kuva myös motivoi liikkumaan: treeniä ei voi lykätä, koska kuva on pakko lähettää. Muuten 50 puntaa, siis noin 67 euroa, jää saamatta.

Tästä vinkkejä liikkumiseen!

 

Lue myös:

    Uusimmat