Uudenlainen motivaattori ikilaihduttajille: Laihdu, tai et saa rahojasi takaisin!

Rahat takaisin, jos et laihdu! Brittivalmentaja päätti ottaa mainoksista tutun lauseen – ja muokata sitä vähän.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen!

Brittivalmentaja päätti ottaa mainoksista tutun lauseen aivan uudenlaiseen käyttöön – pienellä twistillä, kertoo Daily Mail.

Treeniohjelmaa myyvä Julia Buckley vaatii asiakkailtaan 50 punnan pantin ja ennen-kuvan heidän kehostaan. Jos asiakas ei tee työtä, rehki, hikoile ja laihdu, rahat jäävät Buckleylle.

– Aioin ensin tarjota palkkiota pantin ottamisen sijaan. Uskon kuitenkin, että ihmisille on luontaista pitää kynsin hampain kiinni jostakin, mikä on jo heidän.

Kunto-ohjelma kestää 12 viikkoa, jonka jälkeen asiakas lähettää Buckleylle jälkeen-kuvan itsestään. Jos tuloksia on syntynyt, 50 puntaa palautuu omistajalleen. Buckley lupaa, ettei kuvassa tarvitse näkyä suuria tuloksia – riittää, että asiakas on sitoutunut ohjelmaan.

– Valokuva itsessään on alkusysäys monen motivaatiolle. Se saa ihmisen aloittamaan matkan hyvään kuntoon. Kuva tekee itsepetoksen mahdottomaksi ja saa ihmisen kohtaamaan alkutilanteensa.

Kuva myös motivoi liikkumaan: treeniä ei voi lykätä, koska kuva on pakko lähettää. Muuten 50 puntaa, siis noin 67 euroa, jää saamatta.

Tästä vinkkejä liikkumiseen!

 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja