Uuden Batman-elokuvan Kissanainen on valittu, katso!

Uusimman Batman-elokuvan Kissanaisen roolin nappasi kynsiinsä herttainen Anne Hathaway, kertoo Daily Mail.

Uusimman Batman-elokuvan Dark Knight Rises – Yön Ritarin paluu kissanaisen bootseihin hyppää Anne Hathaway, 28.

Ohjaaja Christopher Nolan on langettanut Selina Kylen roolin Anne Hathawaylle, joka saa muuttua Prinsessäpäiväkirjat ja Paholainen pukeutuu Pradaan - elokuvien tyttösistä vietteleväksi ja itsenäiseksi kissanaiseksi. Kissanainen a.k.a Selina Kyle nähdään valkokankaalla ohjaajan kolmannessa ja viimeisimmässä Batman-spektaakkelissa.

28-vuotias Hathawayn kerrotaan vieneen roolin Natalie Portmanin, Keira Knightleyn, Rachel Weiszin, Naomi Wattsin ja Blake Livelyn nenän edestä.

Viimeisimmät kissanaiset kankaalla ovat olleet Michelle Pfeiffer vuonna 1992 Batman Returns -elokuvassa ja Halle BerryCatwoman-elokuvassa.

– Olen innoissani tästä tilaisuudesta työskennellä Anne Hathawayn kanssa, joka tulee olemaan fantastinen lisäys kokonaisuuteemme kun saamme tarinamme päätökseen, Nolan sanoo.

Turmio astuu kehiin

Kankaalla tullaan näkemään myös Inception-elokuvassa loistanut brittinäyttelijä Tom Hardy Bane-hahmona eli tutummin Turmiona, "joka murskasi lepakkomiehen". Turmio nähtiin myös Batman & Robin -elokuvassa, jossa tämä älykäs selän murskaaja tosin oli tyhjäpäinen lihaskimppu.

Kankaalla liitelee myös Christian Bale pääroolissaan Yön Ritarina, Batmanina.

Mitä mieltä sinä olet – onko Anne Hathaway paras valinta rooliin? Kenet sinä olisit halunnut nähdä kissanaisena?

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: GettyImage/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja