Uskomatonta – toteuttaako Rihanna jokaisen naisen unelman?

Laulaja Rihanna aikoo pärjätä vain yhden makuuhuoneen turvin, sillä tähti muuttaa ylimääräiset makuuhuoneensa säilytyspaikoiksi vaatteilleen ja asusteilleen.

Muun muassa Umbrella-hitistään tunnetun Rihannan rakkaus muotiin ei tunne mitään rajoja. 25-vuotias poptähti tekee monen naisen unelmasta totta muuttaessaan New Yorkin kattohuoneistonsa makuuhuoneet vaatehuoneiksi .

LUE MYÖS:

New York Post -lehden Page Sixin mukaan tähti muuttaa kolme makuuhuonetta neljän makuuhuoneen asunnostaan vaatehuoneiksi. Monen mielestä voi olla outoa muuttaa 10,6 miljoonan euron arvoinen huoneisto yhden makuuhuoneen asunnoksi, mutta Rihannalle kaikki on mahdollista. Tähti on kaiken lisäksi asunnossa vain vuokralla maksaen lukaalistaan 28 000 euron (tämän hetkisen kurssin mukaan) kuukausivuokraa. Päämakuuhuoneen ja sen yhteydessä olevan 14,5 neliömetrin kokoisen vaatehuoneen tähti säilyttää sellaisinaan.

Rihanna tosin tarvitseekin lisätilaa muotiluomuksilleen, sillä näin joulun alla suunnittelijat lähettelevät laulajalle innokkaasti lahjoja. Rihanna onkin julkaissut kuvia huippukalliista luksuslahjoista Instagram-tilillään.

On selkeää, miksi Rihanna aikoo tehdä kaikkensa tunteakseen olonsa kotoisaksi kattohuoneistossaan. Tähti nimittäin aikoo tehdä Manhattanista tukikohtansa muutettuaan lopullisesti pois murtovarkaita ja muita tunkeutujia houkutelleesta Los Angelesin lukaalistaan.

LUE MYÖS:

– Rihanna aikoo tehdä Manhattanista kotinsa. Asunnossa on hyvä turvajärjestelmä ja sieltä hänen on kätevä mennä katsomaan perhettään Barbadokselle, lähde kertoi New York Postille.

Tähti asuu newyorkilaisessa hotellissa odotellessaan, että remontti on valmis.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat