"Uskomaton" Robert Lewandowski vapautti Bayern Münchenin – Mestarien liigan ensimmäiset pudotuspelijoukkueet selvillä

Bayern München on varmistanut ensimmäisenä joukkueena paikkansa jalkapallon Mestarien liigan pudotuspeleissä. Saksalainen suurseura kaatoi tuoreeltaan kotonaan kreikkalaisen Olympiakoksen maalein 2–0.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Bayern tuhri pitkään paikkoja ja Olympiakoksen maalivahti Jose Sa esitti ilmiömäisiä otteita. Sa torjui toisella jaksolla muun muassa läheltä puskemaan päässeen Javi Martinezin yrityksen.

Maaliestradille tarvittiin Robert Lewandowski, joka vapautti isännät ja painoi viimein pallon häkkiin 69. minuutilla. Kingsley Coman nosti pallon maalin oikealle kulmalle Lewandowskille, ja puolalainen ohjasi pallon ilmasta eleettömän tyylikkäästi verkon perukoille. Osuma oli hänelle jo Mestarien liiga -kauden kuudes.

– Uskomaton maalintekijä, C Moren selostaja Antero Mertaranta ylisti.

Bayern osui kertaalleen vielä lopussa. Ivan Perisic otettiin kentälle 88. minuutilla ja hän iski pallon voimalla kreikkalaisten rysään jo seuraavalla minuutilla.

Bayern Münchenin apuvalmentajana aiemmin toiminut Hans Flinck luotsasi ensimmäisen ottelunsa seuran pääkäskijänä. Bayern antoi vasta potkut Niko Kovacille – suurseuralla on ollut vaikeaa Bundesliigassa, jossa se on vasta neljäntenä.

Bayernilla on nyt neljästä Mestarien liigan lohkovaiheen ottelusta täydet 12 pistettä. Se varmisti paikkansa pudotuspeleihin, kun saksalaisilla on lohkovaiheessa jäljellä vielä kaksi ottelua.

Myöhemmin tänä iltana samassa lohkossa kohtaavat kolme ottelua pelanneet Belgradin Punainen tähti ja Tottenham. Tottenhamilla on tilillään neljä ja Punaisella tähdellä kolme pistettä.

Olympiakos majailee lohkojumbona yhdellä pinnalla.

Hetki Bayernin ottelun päättymisen jälkeen myös Juventus varmisti paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

AikaOtteluLähetystiedot
22.00
PSG-Club Brüggecmore.fi
22.00
Real Madrid-GalatasarayC More Sport 1/cmore.fi
22.00
Crvena zvezda-Tottenhamcmore.fi
22.00
Dinamo Zagred-Shahtar Donetskcmore.fi
22.00
Atalanta-Manchester Citycmore.fi
22.00
Leverkusen-Atletico MadridC More Sport 2/cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat