Joukkuekaveri vei Cristiano Ronaldolta röyhkeästi maalin – venäläisveskarilta hämmästyttävää toimintaa

Juventuksen avausmaali jalkapallon Mestarien liigan vierasottelussa Lokomotiv Moskovan verkkoon syntyi erikoisella tavalla. Juventus juhli ottelusta lopulta 2–1-vierasvoittoa lisäajalla syntyneen voittomaalin turvin.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Cristiano Ronaldo antoi neljännellä peliminuutilla matalan vapaapotkun kohti moskovalaismaalia. Venäläismaalivahti Guilherme tötöili tilanteessa täydellisesti: pallo lipui hänen käsistään ja sen jälkeen haarojen välistä halvasti kohti maalia. Peliväline oli jo maaliviivalla ja lipumassa vääjäämättä sen yli, kun Juventuksen Aaron Ramsey kiirehti viime hetkellä tuikkaamaan sitä.

Walesilainen sai juuri ja juuri osuman omiin nimiinsä, ja Ronaldo joutui maalaamisen osalta nielemään näppejään. Hänen osaltaan on viime aikoina puhuttu vapaapotkutuskailusta, kun Ronaldo ei ole ollut osua vapaapotkuista millään.

Lokomotivin Aleksei Mirantshuk tasoitti ottelun 1–1:een jo kahdeksan minuuttia Juventuksen avausmaalin jälkeen. Hän jatkoi pallon häkkiin tolppaan osuneen puskunsa jälkeen. 


Juventuksen Douglas Costa painoi pallon verkon perukoille aivan ottelun lopussa, lisäajan kolmannella minuutilla. Juventus varmisti samalla paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Juventus johtaa D-lohkoa 10 pisteellä. Atletico Madridilla on seitsemän pistettä, Lokomotiv Moskovalla kolme pistettä ja Bayer Leverkusen on nollilla.

Leverkusen ja Atletico Madrid pelaavat myöhemmin tänä iltana lohkovaiheen neljännen ottelunsa Saksassa. Kullakin lohkon joukkueella on tämän illan jälkeen vielä kaksi lohkovaiheen peliä.

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

AikaOtteluLähetystiedot
22.00
PSG-Club Brüggecmore.fi
22.00
Real Madrid-GalatasarayC More Sport 1/cmore.fi
22.00
Crvena zvezda-Tottenhamcmore.fi
22.00
Dinamo Zagred-Shahtar Donetskcmore.fi
22.00
Atalanta-Manchester Citycmore.fi
22.00
Leverkusen-Atletico MadridC More Sport 2/cmore.fi

Juttua päivitetty klo 21.51 ottelun päättymisen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat