Uskomaton oikeusjuttu: Parturi ei suostunut leikkaamaan tytön tukkaa – äiti syyttää syrjinnästä

1:08

Tyytymätön äiti on haastanut australialaisen parturin oikeuteen tämän kieltäydyttyä leikkaamasta naisen tyttären hiuksia. Parturi kertoo kieltäytymisensä syyn olevan epäpätevyys, kertovat muun muassa australialainen 9NEWS sekä yhdysvaltalainen Newsweek.

Katso yllä olevalta videolta, miten helpot Frozen-letit syntyvät hetkessä.

9NEWS-uutiskanavan haastattelussa parturi, Sam Rahim, kertoo pitävänsä haastetta naurettavana. Asianajajana työskentelevä äiti oli lähettänyt Rahimille oikeuskanteen, kun mies ei ollut suostunut leikkaamaan naisen tyttären hiuksia.

– Kieltäydyin kohteliaasta selittäen, etten ole pätevä leikkaamaan naisten hiuksia. En ole koskaan leikannut niitä, Rahim kertaa.

– Nainen yritti painostaa minua leikkaamaan tyttärensä hiukset. Kerroin hänelle, että minuutin kävelymatkan päässä parturistani sijaitsee kolme naisten kampaamoa.

Hirmustunut äiti ryntäsi ovesta ulos ja paiskasi sen kiinni menneessään. Seuraavan kerran Rahim sai kuulla hänestä, kun oikeushaaste saapui.

Äidin mukaan parturi valehtelee

Haasteen lähettäneen äidin mukaan Rahim ei ollut sanonut hänelle, ettei ole pätevä leikkaamaan naisten hiuksia.

– Rahimin ainoa selitys kieltäytymiselle oli, että hän haluaa tarjota parturipalveluita vain pojille ja miehillä, sanoo nimettömänä pysyvä äiti Newsweek-lehden mukaan.

Äiti kokee, että Rahim on syrjinyt hänen tytärtään tämän sukupuolen vuoksi.

Rahim puolestaan näkee tilanteen naurettavana.

– En ole nukkunut, kuten ei ole vaimonikaan. En ymmärrä, miksi kukaan tekee tällaista, hän sanoo.

Lähde: 9NEWS, Newsweek

***

2:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja