Uskoisitko tätä naista kahden teinin isoäidiksi? Jeannie teki puolimaratonin maailmanennätyksen ikäluokassaan

7:26
Nyt lenkkipolulle! Miten maratonille voisi valmistautua?

Jeannie on 71-vuotias isoäiti, joka teki puolimaratonin maailmanennätyksen hiljattain. Sinnikkään naisen vauhti ei iän myötä näytä hidastuneen: vauhti saa nuoremmatkin kateelliseksi. 

Jeannie Rice teki ikäluokkansa maailmanennätyksensä Yhdysvaltojen Ohiossa. Nainen juoksi puolimaratonin eli päälle 21 kilometriä ajassa 1:37:07 lauantaina 10. elokuuta 2019, kirjoittaa Runner's World. Tulosta ei ole vielä vahvistettu maailmanennätykseksi. 

– Se tuntui hyvältä ja tein sen! Se oli mahtavaa, Jeannie kommentoi juoksuaan. 

Ennätys ei ole Jeannielle ensimmäinen, sillä naisella on hallussaan jo oman ikäluokkansa maailmanennätys täyspitkässä maratonissa. 

Kahden teinin isoäidillä on jo seuraava suunnitelma 

Jeannie on kahden teinin virkeä isoäiti, joka aikoo tähdätä vielä pidemmälle juoksuharrastuksessaan. Seuraavaksi hän aikoo juosta maratonin Berliinissä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä. ​​​​​​​

– Menen Berliiniin juoksemaan maratonin ja yritän rikkoa oman ennätykseni edes puolella minuutilla tai minuutilla. Asetan tavoitteeni sinne ja teen kaikkeni sen eteen harjoittelemalla ja ajattelemalla sitä, Rice avasi jatkosuunnitelmiaan. 

Sosiaalisessa mediassa messa Jeannie Ricen kuva on herättänyt ihastusta Instagramin @runnersworldmag-tilillä. Moni kokee naisen inspiroivan itseään juoksuharrastuksessa. 

– Vau, hän näyttää terveeltä ja säteilevältä! Olen jälleen inspiroitunut, kommentoi yksi someseuraajista. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja