Uskoisitko? Tämä ällöttävä tapa voi parantaa seksielämääsi

Suihkussa virtsaaminen on avain parempaan seksielämään, väittävät tutkijat.

Suihkussa virtsaamisen tuomitsee moni, eikä tietenkään syyttä. Yleensä tähän sortunevat vain lapset, ja eipä tapa ainakaan kovin hygieeniseltä kuulosta. Näyttelijä Gwyneth Paltrow'n ylläpitämällä Goop-sivustolla kerrotaan kuitenkin hyvä syy sille, miksi suihkussa kannattaa pissiä: seksielämäsi.

Kyykistyminen ja virtsaaminen suihkussa vahvistavat nimittäin naisen lantionpohjalihaksia, mikä puolestaan parantaa huomattavasti seksikokemusta. Sivuston asiantuntija Lauren Roxburgh kertookin, että näissä lihaksissa piilee "mahtavan seksin avain".

– Kun kyykistyt virtsataksesi sen sijaan, että istuisit suorana pöntöllä, käytät automaattisesti lantionpohjaasi, ja se jännittyy ja vahvistuu, sivustolla kerrotaan.

Koska naisten virtsaputki osoittaa suoraan alas, suihkussa kyykistyessä voi vain rentoutua ja antaa virtsan tulla. Pöntöllä istuessa rakon tyhjentymiseksi pitää pinnistellä.

Useimmat naiset tietävätkin jo lantionpohjalihasten perinteisen treenaamisen merkityksen, mutta Goop-sivuston mukaan suihkussa virtsaaminen on ehdottomasti kokeilun arvoinen temppu sekin.

Eikö suihkuniksi innosta? Onneksi lantionpohjalihaksia voi treenata perinteisimminkin keinoin, katso vinkit videolta:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja