Uskoisitko? Nämä upeat suomalaisnaiset ovat nelikymppisiä

Kokosimme julkisuudesta tuttuja suomalaiskaunottaria, jotka käyvät viidettä kymmenettä. Uskoisitkä Sinä näitä naisia nelikymppiseksi?

Susanna Penttilä juhlisti juuri 45-vuotispäiviään. Yksityisyrittäjänä pitkään toiminut Penttilä nousi julkisuuteen vuonna 2004, kun hän poseerasi Playboy-lehden kannessa.

Janina Fry tunnetaan mallina, juontajana ja laulajana. Hän voitti Suomen Neito -kauneuskilpailun vuonna 1993 ja tuli samana vuonna Miss Maailma -kisoissa kuudenneksi. Koulutukseltaan Fry on kosmetologi ja merkonomi.

Tasavallan presidentin puoliso, rouva Jenni Haukio on klassinen kaunotar. Haukio on runoilija ja valtiotieteilijä. Hän täytti juuri pyöreät 40 vuotta. 

Anne Kukkohovi, 46, työskenteli mallina 1990–1998 sekä Suomessa että ulkomailla muun muassa Englannissa, Japanissa, Saksassa ja Ruotsissa. Mallin uran jälkeen hän työskenteli mainostoimistossa, ja on nyt tunnettu juontajana muun muassa Koko Suomi leipoo -ohjelmassa.

Kiinteistövälittäjä Kaisa Liski, 48,  on tv-sarjoista tuttu vaaleaverikkö. Hän on tähdittänyt muun muassa Kiinteistökuningatar Kaisa -sarjaa. 

Lue myös:

    Uusimmat