Usko tai älä: Näin helposti kuorit kananmunan – ja 4 muuta ruokaniksiä

Miten saat kaiken irti kanansiivistä? Entä hallitsetko yksinkertaisen kikan appelsiinin kuorimiseen? Lue hauskat ruokaniksit!

Monelle on pinttynyt tapa syödä omena niin, että kota jää jäljelle, mutta tiesitkö, että oikeasti koko hedelmä on syötävissä? Lue myös muut kätevät niksit!

1. Omenat

Moni jättää omenan kodan syömättä, mutta todellisuudessa omenan voi syödä kokonaan. Aloita omenan syöminen sen pohjasta, älä kyljestä.

2. Kananmunat

Kananmunien kuoriminen voi joskus olla rasittavaa, jos kuori ei lähde siististi irti. Laita kananmunien keitinveteen hieman leivinjauhetta, niin kuoret irtoavat helpommin. Kun munat ovat valmiit, voit kokeilla vielä seuraavaa taktiikkaa: revi irti pala kummastakin päästä ja puhalla tämän jälkeen toisesta reiästä – kananmuna pullahtaa siististi toisesta päästä ulos.

3. Banaanit

Moni aloittaa banaanin kuorimisen sen suipommasta päästä, mutta kokeilepa ensi kerralla kuoria tämä hedelmä aloittaen tylpästä päästä. Kuori lähtee irti paljon helpommin ja nopeammin.

4. Kanansiivet

Kun syöt friteerattuja kanansiipiä, jääkö luiden väliin lihaa jumiin? Älä tuhlaa hyvää lihaa, vaan opettele uusi tapa syödä siipiä. Revi rusto irti leveämmältä puolelta, käännä ja revi irti pieni luu ja tämän jälkeen isompi luu. Sitten voitkin nauttia kanansiiven yhtenä suupalana!

5. Appelsiinit

On parempikin tapa kuoria appelsiinit kuin kuorenpala kerrallaan. Leikkaa pala irti hedelmän ylä- ja alapäästä ja tee kuoreen viilto. Levitä auki ja syö pala kerrallaan.

Katso Buzzfeedin videolta vinkit käytännössä!


(MTV LIFESTYLE)

Lähde:Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat