Ushma Olava löysi nykyisen aviomiehensä Gimmel-yhtyeen taustajoukoista: "Kipinää oli heti ensikohtaamisesta lähtien"

Putous-näyttelijä Ushma Olava odottaa ensi vuodelta erityisesti mökkeilyä 2:16
Katso videolta, miten Ushma Olava viettää perheineen joulua, ja mitä omasta mielestään ”mummovastausta” hän odottaa erityisesti ensi vuodelta.

Näyttelijä Ushma Olavan vahvuus komiikassa ja improvisaatiossa on ehdottomasti heittäytyminen.

Komiikassa ja improvisaatiossa uutta Putous-näyttelijä Ushma Olavaa  viehättävät erityisesti hetkessä eläminen ja yllätykselliset tilanteet.

– Komiikassa viehättää ihan arkipäiväiset jutut. Nauran esimerkiksi miehelleni ihan päivittäin. Hän on tietämättään hyvin hauska, Olava kertoi MTV Uutisille Putous-ohjelman mediatilaisuudessa 12. joulukuuta.

Putouksen sketsihahmoaan Olava ei kuitenkaan ole vielä testannut kotona aviomiehellään Pekka Olavalla.

– Matkani oli vähän takkuinen tähän asti. Olen ehdottanut ehkä viittä eri hahmoa. Katsotaan, jos tämä toimisi. Hän on huomattava, Olava paljasti hahmostaan.

Olavalla on selkeästi improvisaation puolella tietty vahvuus.

– En juurikaan jännitä heittäytymistä tai tilanteeseen tarttumista.

"Syötiin kuormasta molemmat"

Olava on tuttu kasvo julkisuudesta jo vuodesta 2002, kun hän osallistui Popstars-ohjelmaan. Ohjelman myötä syntyi Gimmel-yhtye, joka muodostettiin hänestä, Jenni Vartiaisesta ja Susanna ”Suski” Bergistä. Hetken aikaa mukana oli myös Jonna Christensen. Gimmel oli Olavalle unelmien täyttymys, ja siltä ajalta on lämpimiä muistoja.

– Ihanaa ja kivaa aikaa, rankkaa toki myös, mutta nuorena tekee mielellään kaikenlaista. Aviomies sattui tarttumaan sieltä myös, kun syötiin kuormasta molemmat. Kipinää oli heti ensikohtaamisesta lähtien, Olava kertoi nauraen.

Ushman nykyinen aviomies työskenteli tuolloin Gimmel-yhtyeen taustajoukoissa valomiehenä. 

Vartiaisen ja Bergin kanssa Olava vietti hetki sitten aikaa.  

– Harvemmin olemme enää tekemisissä, mutta nyt juuri näimme, kun Jenni oli täällä Mestarit-kiertueen tiimoilta. Olimme meillä kolmistaan, söimme sienisoppaa ja salaattia. Jutusteltiin mukavia ja oli todella kivaa.

Tulevaisuuden haaveet liittyvät Olavalla pitkäkestoiseen uraan.

– Pystyisin tekemään tätä työtä päätoimisesti niin kuin nyt on mennytkin jo pitkän aikaa. On ollut sillä tavalla onnekas tilanne, että pärjää tällä alalla. Mutta elokuvaa en ole vielä tehnyt, Olava jäi pohtimaan.

Ennen Putouksen alkua on luvassa joulunviettoa, ja Olava onkin todella perinnerakas ihminen.

Olavan on voinut nähdä muun muassa Improvisaatioteatteri Stella Polariksen riveissä, televisiosarjoissa Konttori, Aikuiset ja Kultakala sekä pääroolissa Lahden kaupunginteatterin Nunnia ja konnia -musikaalissa.

Katso yllä olevalta videolta, miten Ushma Olava viettää perheineen joulua, ja mitä omasta mielestään ”mummovastausta” hän odottaa erityisesti ensi vuodelta.

Putous 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat