Mainos

Upeimmat ripset ovat pitkät ja erotellut

Pitkät ja erotellut ripset ovat jokaisen naisen unelma. Katseenkiinnittävä silmämeikki syntyy oikealla maskaralla ja hyvin taivutetuilla ripsillä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Helmen muuttumisleikissä Eija Lehdon värikäs silmämeikki kruunattiin mustaakin mustemmalla maskaralla. Ennen ripsivärin levitystä meikkitaiteilija Riia Koivisto taivutti ripset huolellisesti ripsentaivuttimella. Maskaraa levitettiin yläripsiin vain muutama harjanveto. Alaripset jätettiin tällä kertaa ilman väriä.

Tumman silmämeikin kanssa on tärkeää, että myös ripset näyttävät intensiivisiltä. Takuulla näyttävän lookin saa, kunhan muistaa levittää maskaraa aivan ripsen tyveen. Siksak-liikkeellä maskaraa saa levitettyä riittävästi vain muutamalla harjanvedolla. Jos silmämeikki on muuten tumma, alaripset voi jättää ilman maskaraa, jotta vältyttäisiin silmänympärysihon tummilta varjoilta.

Erottele ripset maskaralla

Eijan ripsiin levitettiin uutuustuote NIVEA Volume Nanodefinition -maskara, jonka avulla paakkuuntuneet ja yhteen liimaantuneet ripset ovat historiaa. Ripsiväri erottelee ripset täydellisesti tuoden niille samalla ennennäkemätöntä tuuheutta. Uusi nanometrisen tarkka erikoisharja värjää jokaisen ripsen erikseen tyvestä latvaan tehden ne samalla jopa 300 prosenttia tuuheammaksi. Entistä intensiivisempi katse syntyy ripsivärissä käytettyjen uusien onttojen harjaksien ansiosta.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.