Mainos

Upean tasainen iho – näppylöistä huolimatta

Helmen muuttumisleikkiin valittu Minna Murto kärsi hormonitoiminnasta johtuvista näpyistä kasvoillaan. Ihon ongelmakohdat piilotettiin samettisen meikkivoiteen alle. Sävyksi valittiin sarjan toiseksi vaalein sävy, joka oli Minnalle kuin toinen iho.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto halusi tuoda Minnan kasvot esille parhaalla mahdollisella tavalla, joten meikkipohjasta tehtiin ohut levittämällä meikki kasvoille siveltimen avulla. Meikkivoiteen paksuutta voikin vaihdella levitystavan mukaan. Saman meikkivoiteen saa kasvoille paksummin levittämällä sen esimerkiksi käsin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Silkkimäinen meikkivoide ei kaipaa päälleen paksua puuterikerrosta, sillä se tekee lopputuloksesta muutenkin puuterisen. Riia hipaisikin puuteria kasvoille vain kevyesti. Lisäksi kasvoihin saatiin eloa aurinkopuuterin avulla.

Minnan kasvoille kestävä meikkivoide

Minnalle levitettiin Nivean Ideal Finish -meikkivoide, joka peittää kaikki epätäydellisyydet ja puuteroi ihon luonnollisen näköiseksi. Voide tuntuu kermaisen ylelliseltä, ja se on helppo levittää. Tuote sisältää elastomeeriä, talkkia ja silikonia, jotka tekevät meikkivoiteesta helposti levittyvän. Lisäksi siinä on glyseriiniä, joka on ihon omien kosteustekijöiden kaltainen, luonnollinen aineosa, joka elävöittää ihoa ja parantaa sen kosteustasapainoa ja kimmoisuutta.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.