Mainos

Upea Lantikka varastettiin parkkihallista – somekansan avustuksella auto löytyi tunneissa

Some näytti jälleen hyödyllisyytensä, kun yhdysvaltalaismiehen Lantikka päätyi rikollisen aineksen haltuun.

Sanfranciscolainen Sebastiaan de With joutui pari viikkoa sitten autovarkauden uhriksi. Hänen vuosi sitten ostamansa Land Rover Defender oli lähtenyt pitkäkyntisten matkaan.

Rikosilmoituksen tehtyään hän päätti julkaista auton kuvan sekä Twitterissä että Redditissä, pyytäen ihmisiltä yhteydenottoa, mikäli he sattuisivat törmäämään autoon.

– Ajattelin sen olevan turhaa, mutta toisaalta halusin kovasti löytää autoni, de With kertoi SF Gate -julkaisulle.

Redditissä de Within ilmoitukseen törmäsi muuan Pablo Delarosa, joka muisti nähneensä kyseisen auton vastikään. Hän kertoi de Withille, että auton kimpussa oli silloin ollut kaksi miestä.

Lisää apua tuli Nick Ghirardellilta, joka oli nähnyt de Within ilmoituksen ollessaan syömässä aamiaista. Ghirardelli näki auton liikenteessä muutaman tunnin päästä ja ilmoitti välittömästi sekä poliisille että de Withille sen tarkan sijainnin.

Vaikka auto olikin kokenut kovia karkureissunsa aikana, eikä aiheutuvista kustannuksista ole vielä tietoa, oli de With äärimmäisen iloinen turvauduttuaan sosiaalisen median apuun. Myöskään Ghirardelli ei ollut uskoa sitä, että hän auttoi ratkaisemaan tapauksen.

Lähde: Mashable

***

1:50

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.