Upea AMG-Mersu huutokaupan valikoimassa Suomessa

Monen Mersu-hullun päiväunen kohde, Mercedes-Benz S 55 AMG Lang, on tarjolla laihemmankin kukkaron omaavalle autoilijalle – ja vieläpä kotimaassa.

Täydellisessä kunnossa olevaa AMG-Mersua kaupataan huutokaupassa miltei pilkkahinnalla – elleivät huutajat ylly rajuun taisteluun tästä helmestä.

Japanista tuotu vuoden 2002 Mersu pitää sisällään 5,5 litraisen AMG V8 -moottorin ja automaattivaihteiston. Aikanaan auto on maksanut 1,25 miljoonaa markkaa. Mittarilukema 79 000 kilometriä on erittäin pieni auton ikään nähden.

Auton varustelutaso on huima. Nahassa ei ole pihistelty ja autossa on jopa enemmän varusteita, kuin ne legendaariset "kaikki herkut".

Tällaisessa kunnossa olevia, vähän ajettuja ja tämän ikäisiä AMG-Mersuja ei usein kaupata. Jos niitä jossain on myynnissä, hinta saattaa nousta korkeaksi. Tehtyjen huutojen perusteella tämän S-AMG:n hinta näyttää jäävän huokeaksi. Samanlainen, mutta 100 000 kilometriä enemmän ajettu auto on kaupan verkon autokaupoissa 17 800 euron hintaan.

Huutokaupan voittajalle on mahdollisesta huokeasta kauppahinnasta huolimatta tiedossa lisäkustannuksia. Hintaan lisätään arvonlisävero ja mahdollinen rekisteröinti tuo laskut autoverosta sekä katsastusmaksuista.

Kyseessä olevaa autoa myydään huutokaupan ulkopuolella hintaan 13 990 euroa.

---

Onko tämä kaikkien aikojen hienoin vai älyttömin automainos?

1:50

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja