Unohda ruusu – tässä ovat kevään trendikkäimmät kukat valmistuville ja ylioppilaille!

Valmistuvilla ja ylioppilaalle annetaan perinteisesti ruusuja, mutta mitä jos erottuisit joukosta ja ilostuttaisit nuorta juhlijaa kevään trendikkäimmillä kukkasilla?

Herkkä pioni

Fuksianpunaisesta vaaleanpunaiseen ja valkoiseen sävyttyvä pioni on monen naisen lempikukka, eikä syyttä – upeasti kukkiva kaunotar on sekä herkkä että näyttävä

Lumoava hortensia

Näyttävä hortensia on pitkään ollut pelkkä puutarhakukka, mutta on nyt astunut parrasvaloihin etenkin kevään juhlijoille. Muun muassa sinisen, valkoisen ja vaalenpunaisen sävyissä kukkivasta kaunottaresta saa sidottua helposti myös näyttävän kimpun.

Pastellit värittävät kevättä

Tämän kevään ehdottomia trendivärejä ovat olleet hennot pastellisävyt, joten valikoi kukkasi näiden suloisten sävyjen joukosta: Etenkin vaaleanpunainen, hento keltainen ja raikas valkoinen ovat kevätvärien ehdotonta eliittiä tänä vuonna.

Tyylikäs yrttikokoelma

Tai mitä jos lahjoittaisitkin kukkasen sijaan yrttikokoelman puutarhaan? Asettele basilikaa, sitruunamelissaa ja muita upean vehreitä yrttejä kauniiseen vaasiin, ja koristele asetelmasi vaikkapa irtokukkasin tai mansikoiden avulla. Muista, että yrttien lähelle ei kannata laittaa myrkyllisiä kasveja.

Kukasta koru?

Ylioppilas ja ammattiinsa valmistuva voi kantaa kukkaa myös koruna. Sen voi asetella esimerkiksi hiuksiin, rintaan tai ranteeseen. Näin kukka kulkee mukana menossa koko juhlan ajan.

Luonnonkukka viehättää

Myös Suomenkin luonnossa ihastuttavat luonnonkukat, kuten kielot, ovat kasvattaneet suosiotaan. Pieni kukkavihko ei maksa maltaita ja se näyttää hyvältä pöydässä kuin pöydässä.

Hannele Lampela/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja