Mainos

Unohda karppaus ja kaalikeitto – laihdu 15 kiloa olutdieetillä!

Olut lihottaa? Se on yleinen harhaluulo, väitetään tammikuussa ilmestyvässä uutuuskirjassa. Itse asiassa vain vedessä ja mustassa kahvissa on vähemmän kaloreita kuin kaljassa.

Jens Bujar painoi 98 kiloa, kun hänen tyttöystävänsä alkoi huomautella vatsaan kertyneestä pelastusrenkaasta. Olisi karistettava muutama kilo, mutta Jens ei halunnut luopua huurteisesta. Niinpä hän perehtyi asiaan ja laati itselleen laihdutusohjelman – olutdieetin!

Viisi kuukautta myöhemmin Jens painoi 15 kiloa vähemmän, eikä hän ollut joutunut kertaakaan kieltäytymään tuopposesta. Olutdieetti-kirjassa opastetaan, miten oluesta voi nauttia ja samalla saada kilot kuriin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että niinkuin kaikissa laihdutuskuureissa, olutdieetissäkin on syytä pysyä kohtuudessa.

Olutdieetin kirjoittaja Jens Bujar (1972) on kotoisin Münsterista Saksasta. Hän on käsikirjoittanut ja tuottanut useita TV-sarjoja ja toimii nykyisin luovana johtajana Grundy Light Entertainment -tuotantoyhtiössä. Jens Bujar: Olutdieetti – eli kuinka sain kiloni kuriin ohrapirtelöllä ilmestyy alkuvuodesta 2013.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.