Uniikkia etsitään mailta ja mantereilta

Amerikkalainen tutkimusmatkailija Keith Johnson on intohimoinen antiikin etsijä. Matkailun, taiteen ja sisustuksen täyteisessä sarjassaan mies etsii uniikkiesineitä maailman eri kolkista.

Keith Johnson kutsuu katsojat mukaansa matkalle maailman mitä ihmeellisimpiin kolkkiin etsimään kansainvälisiä aarteita. Antiikkiputiikeista, yksityisiltä välittäjiltä ja käsityökojuista mies etsii ainutkertaisia ja uniikkeja kodin sisustustavaroita ja asusteita.

Johnson on antiikkispesialisti, joka ostaa uniikkituotteita myyntiin amerikkalaiselle Anthropologie huonekalu- ja sisustustavaroiden kauppaketjulle. Mies on reissun päällä kuusi kuukautta vuodessa ja omien sanojensa mukaan väittää omaavansa maailman parhaan työpaikan.

Jokaisessa puolen tunnin jaksossa Keith matkustaa uuteen maahan metsästämään erikoisia ja upeita sisustustavaroita, huonekaluja ja tekstiilejä. Miehellä on haussa myös taitavat taiteilijat ja käsityöläiset.

Tulevissa jaksoissa Keith nähdään muun muassa Pariisin kirpputoreilla, Intian syrjäisissä kylissä tai Amsterdamin taidegallerioissa tehdäkseen todellisia löytöjä.

Uniikkia etsimässä sunnuntaisin klo 14.00. Uniikkia etsimässä -jaksot ilmaiseksi Katsomossa.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja