Unessa nähdyt numerot toivat naiselle kaksi kenovoittoa!

Moni meistä on nähnyt joskus unta suuresta lottovoitosta tai vaikkapa kenovoitosta. Vaan entäpä, jos näkisi unta voittonumeroista? Iisalmelainen nainen voi onnitella itseään siitä, että hän kirjoitti unessa näkemänsä numerot heti ylös. Niistä koostettu kenorivi nimittäin toi joulun alla peräti kaksi Kenon suurvoittoa.

– Näin alkukesästä unta, jossa oli numeroita. Innokkaana lottoajana ja kenoajana kirjoitin heti herättyäni ylös ne numerot, jotka muistin, ja olen sittemmin käyttänyt niitä silloin tällöin erilaisina yhdistelminä lotto- ja kenoriveissäni. Seitsemän numeroa muistin selvästi heti herätessäni ja kuusi muuta hiukan hatarammin, nainen kertoo.

Unessa nähtyjen numeroiden kirjoittaminen muistiin kannatti, sillä joulunalusviikolla näistä numeroista koostettuun 10-tason kenoriviin tärähti 200 000 euron arvoinen täysosuma.

– Miehen kanssa tarkistettiin kenoriviä arvonnan jälkeen teksti-tv:ltä, ja hän sanoi, että meillä on kaikki kymmenen numeroa oikein. Minä olin, että ei voi olla totta!

Lapun tarkistettuaan nainen soitti lähellä asuvalle äidilleen, joka otti siltä istumalta potkukelkan alleen ja viiletti tyttären luo voittoa ihmettelemään.

Ja jos tämä ei ollut vielä riittävän suuri sattuma, niin lisää oli luvassa.

– Olimme tehnet muutaman tuttavan kanssa samoista numeroista myös porukkakenon, johon osui yhteensä 100 000 euron voitto. Onhan tämä aika sattuma, pariskunta naureskelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja